📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słyszałem już o tym, jest nawet zdjęcie kolesia rzekomo podobnego do Hitlera:
Resztę można przeczytać tutaj
Resztę można przeczytać tutaj
Takich wieszać.
Popierdolony Żyd z kompleksami i tyle. Poskarżył się ambasadzie Teraz pojedzie do swoich i będzie im pierdolił jacy to Polacy nie są.
Takich wieszać.
gdzie on do hitlera, on nie był taki smutny
A żydzi się potem dziwią że ich nikt nie lubi jak robią naokoło siebie chuj wie jaki zamęt. Normalni ludzie by kazali gościa przeprosić bo po chuj aferę robić z tego że gościu se grzywke strzelił i na tym sie podobieństwa kończą.
A żydzi się potem dziwią że ich nikt nie lubi jak robią naokoło siebie chuj wie jaki zamęt. Normalni ludzie by kazali gościa przeprosić bo po chuj aferę robić z tego że gościu se grzywke strzelił i na tym sie podobieństwa kończą.
widziałem zdjęcie tego kolesia co miał problem. Ja bym kazał go usunąć ze sceny za to, że wyglądał jak pedał (ten żydowski kapuś oczywiście).
Żydzi są przeczuleni na punkcie antysemityzmu.
Nie jestem zwolennikiem Hitlera i antysemitą (żydosoczek )
ale myśle że pozbycie się mniejszości narodowej która nie potrafi sie zaasymilować podbudowało jedność państwa.
Zresztą gdy Rosjanie okupowali wschód to partie komunistyczne były przez nich oblegane (dowód Jedwabne) i gdy nas sprzedawali było ok.
Jednak gdy zaczeło im się piekło nie dość że wpływowi amerykańscy żydzi im nie pomogli to jeszcze wyrzucali nam brak pomocy i wyrzucają (chodz sama wawa uratowała ponoć ok 50k żydów podczas gdy było to przestępstwem karanym zabiciem mieszkańców całego bloku bądź przynajmniej rodziny ukrywającego )
Żydzi to specyficzny naród i trudno być obojętnym będąc Polakiem.
Wiadomo że to byli ich ojcowie i głupotą było by mówić że żyd pozostanie żydem jednak nic nie robią by to zmienić poza graniem kozła ofiarnego Europy.
Nie jestem zwolennikiem Hitlera i antysemitą (żydosoczek )
ale myśle że pozbycie się mniejszości narodowej która nie potrafi sie zaasymilować podbudowało jedność państwa.
Zresztą gdy Rosjanie okupowali wschód to partie komunistyczne były przez nich oblegane (dowód Jedwabne) i gdy nas sprzedawali było ok.
Jednak gdy zaczeło im się piekło nie dość że wpływowi amerykańscy żydzi im nie pomogli to jeszcze wyrzucali nam brak pomocy i wyrzucają (chodz sama wawa uratowała ponoć ok 50k żydów podczas gdy było to przestępstwem karanym zabiciem mieszkańców całego bloku bądź przynajmniej rodziny ukrywającego )
Żydzi to specyficzny naród i trudno być obojętnym będąc Polakiem.
Wiadomo że to byli ich ojcowie i głupotą było by mówić że żyd pozostanie żydem jednak nic nie robią by to zmienić poza graniem kozła ofiarnego Europy.
Skoro już jesteśmy przy temacie Hitlera, pozwolę sobię wkleić tekst piosenki Anal Cunt pod tytułem Hitler was a sensitive man
[Chorus:]
Hitler was a sensitive man [x4]
He went to art school when he was younger
He wanted to be a painter
Hitler was a vegetarian
He was also a non-smoker
[Chorus]
He hired gay and handicapped officers
He was concerned about overpopulation
If Hitler were alive today
He'd listen to The Cure, The Smiths, and Depeche Mode
[Chorus]
O i sama piosenka:
[Chorus:]
Hitler was a sensitive man [x4]
He went to art school when he was younger
He wanted to be a painter
Hitler was a vegetarian
He was also a non-smoker
[Chorus]
He hired gay and handicapped officers
He was concerned about overpopulation
If Hitler were alive today
He'd listen to The Cure, The Smiths, and Depeche Mode
[Chorus]
O i sama piosenka:
Łii tam,ten facio na tym zdjęciu wcale nie jest do Hitlera podobny bo Hitler był tylko jeden i nie da się go podrobić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów