18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Adisko 2018-11-13, 15:36
avic napisał/a:

@up - to tak się da? Serio pytam, bo nawet jak naście lat temu miałem krótko yamahę tzr to i tak hamowałem głównie tyłem, właśnie żeby nie odstawić czegoś takiego. Naprawdę nie wywalisz się kiedy na mokrym zblokujesz przednie koło, ale utrzymasz kierownicę prosto?

Nigdy kierownicy nie dasz rady utrzymac idealnie prosto w wypadku hamowania, a przy takich siłach i mokrej nawierzchni nawet milimetry mogą zadecydować. Nie użyła tylnego halmuca, który bardzo pomaga w takich sytuacjach, nie tylko przyśpieszając bezpieczne hamowanie, ale i stabilizując motocykl. Nic nikomu się nie stało, laska się poobcierała, jakoś bardzo szybko nie jechała. Będzie miała nauczkę na następny raz.
A reszcie znawców profilaktyczny chuj w dupe.
Zgłoś
wlader1986 2018-11-13, 17:57
Szczecin ul Wojska Polskiego ograniczenie do 50km/h....
Pani jak widać o 15km/h zwięcej + brak umiejętności i logicznego myślenia. Ludzie bez wyobraźni kończą w workach tak jak ta matka Polka Motocyklistów co się wyłożyła na ul Jana Pawła II przed pl Lotników....
Zgłoś
jawor19961 2018-11-13, 18:28
Dla ciekawskich to jest Szczecin, wysokość przystanku tramwajowego "Lodogryf" w kierunku Głębokiego(kierunek północny zachód).
Zgłoś
Driv3rFiat126 2018-11-13, 23:26
ale po co nowe opony jak mają w chuj bieżnika i tylko z 10 lat i sa twarde jak chleb z przed tygodnia no po co. ujechało przednie koło i tyle.
Zgłoś
hardowski 2018-11-14, 0:46
Poprawny tytuł powinien brzmieć:

Nagły szlif moto pizdy

Zgłoś
X................3 2018-11-14, 1:31
Ale pizda, na prostej drodze się wyjebała.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów