📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
avic napisał/a:
@up - to tak się da? Serio pytam, bo nawet jak naście lat temu miałem krótko yamahę tzr to i tak hamowałem głównie tyłem, właśnie żeby nie odstawić czegoś takiego. Naprawdę nie wywalisz się kiedy na mokrym zblokujesz przednie koło, ale utrzymasz kierownicę prosto?
Nigdy kierownicy nie dasz rady utrzymac idealnie prosto w wypadku hamowania, a przy takich siłach i mokrej nawierzchni nawet milimetry mogą zadecydować. Nie użyła tylnego halmuca, który bardzo pomaga w takich sytuacjach, nie tylko przyśpieszając bezpieczne hamowanie, ale i stabilizując motocykl. Nic nikomu się nie stało, laska się poobcierała, jakoś bardzo szybko nie jechała. Będzie miała nauczkę na następny raz.
A reszcie znawców profilaktyczny chuj w dupe.
Szczecin ul Wojska Polskiego ograniczenie do 50km/h....
Pani jak widać o 15km/h zwięcej + brak umiejętności i logicznego myślenia. Ludzie bez wyobraźni kończą w workach tak jak ta matka Polka Motocyklistów co się wyłożyła na ul Jana Pawła II przed pl Lotników....
Pani jak widać o 15km/h zwięcej + brak umiejętności i logicznego myślenia. Ludzie bez wyobraźni kończą w workach tak jak ta matka Polka Motocyklistów co się wyłożyła na ul Jana Pawła II przed pl Lotników....
Dla ciekawskich to jest Szczecin, wysokość przystanku tramwajowego "Lodogryf" w kierunku Głębokiego(kierunek północny zachód).
ale po co nowe opony jak mają w chuj bieżnika i tylko z 10 lat i sa twarde jak chleb z przed tygodnia no po co. ujechało przednie koło i tyle.
Ale pizda, na prostej drodze się wyjebała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów