📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I dobrze tak tępej kurwie.
Szczęście, że wyjebała się wcześniej i nikogo też nie było na pasach.
Miejmy nadzieję, że w następnym filmiku wystąpi jako tasiemka na drzewie.
ruchalbym te obdarte dupsko i posypywalbym jednoczesnie sola co by ladnie kwiczala sprosna swinka
Uciekło przednie, więc ktoś tu spanikował i wcisnął przedni do oporu. Przy prawidłowej technice i dodaniu pracy nożnym pewnie by dała radę. Dobrze że w ciuchach jechała.
Dokładnie, na mokrym hamuje się raczej tylnym i lepiej nie być rozkojarzonym, bo jak się hamuje 4 sekundy po tym, jak auta z przodu zaczęły hamować, to takie są później efekty.
Albo się czegoś nauczy, albo pożegna z tym światem.
Albo się czegoś nauczy, albo pożegna z tym światem.
Powrót do pierwszej jazdy, gdzie między nią, a motocyklem coś zaiskrzyło
teraz bedzie bardziej plaska..
Jeżeli faceci to motopizdy - to jak się prawidłowo nazywa jeżdżące na motorze babska? Motochuje?
Jak wcisniesz przedni, nawet do poslizgu to na prostych kolach gleby nie bedzie. Ona jest pizda bo panikuje, a tacy ludzie na moto nie powinni wsiadac i w ogole do jakiegokolwiek pojazdu.
@up - to tak się da? Serio pytam, bo nawet jak naście lat temu miałem krótko yamahę tzr to i tak hamowałem głównie tyłem, właśnie żeby nie odstawić czegoś takiego. Naprawdę nie wywalisz się kiedy na mokrym zblokujesz przednie koło, ale utrzymasz kierownicę prosto?
castagir napisał/a:
I dobrze tak tępej kurwie.
Tak samo ja mam nadzieję, że rozpierdolisz się na drzewie swoim 20 letnim gratem...
Bardzo dobrze, że użyła przedniego hamulca ale niestety ze złą dozowalnością. Brakło dohamowania nożnym. Widać, że spanikowała, dlatego Baby powinny jeżdzić najwyzej rowerem.
To nie hamowanie było problemem, a brak logicznego myślenia i dostosowania się do warunków na drodze.
Po pierwsze to nie obserwowała co się dzieje przed nią, dalej niż 30 metrów. Gdyby obserwowała to by widziała, że jest tam przejście, że samochody tam hamują.
Po drugie to założę się, że w tamtym miejscu jest ograniczenie do 50km/h. W dobra pogodę, samochodem można tyle jechać. A ona wyprzedzała, motocyklem, po mokrym osiągając 70km/h
No przecież to jest proszenie się o kłopoty. Jeżdżąc na motocyklu trzeba myśleć za innych - ten kurwiszon nawet za siebie nie pomyślał.
Po pierwsze to nie obserwowała co się dzieje przed nią, dalej niż 30 metrów. Gdyby obserwowała to by widziała, że jest tam przejście, że samochody tam hamują.
Po drugie to założę się, że w tamtym miejscu jest ograniczenie do 50km/h. W dobra pogodę, samochodem można tyle jechać. A ona wyprzedzała, motocyklem, po mokrym osiągając 70km/h
No przecież to jest proszenie się o kłopoty. Jeżdżąc na motocyklu trzeba myśleć za innych - ten kurwiszon nawet za siebie nie pomyślał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów