📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Vivil napisał/a:
Toolpa napisał/a:Dobrze, że podałeś źródło...
Jakie źródło?
Źródło wyschło, ciekawe, czy temat też czeka taki los....
A tam, pierdolicie. Remi jest dobry, a ten filmik to kolejny dowód na jego kreatywność
trochę się zdziwiłem ze go ktoś do apteki wpuścił.
Remi zawsze spoko. Nic na siłę i nie pajacuje za bardzo
Remi zawsze spoko. Nic na siłę i nie pajacuje za bardzo
Dobrze widzieć, że wciąż żyje po tych incydentach we Francji
Jeden jedyny "prankster" którego ogląda się z miłą chęcią, nie kopiuje innych. Człowiek dzięki temu nie wkurwia się oglądając jego filmy, nie to co wapniaki, ravgory i inne tego podobne osoby, które nic oryginalnego i własnego nie wnoszą ....
I jeszcze nikt nie napisał : to teraz czekamy na kopię srardęgi ?
Nie wierzę, że dałem piwo za tego śmiecia. Choć raz coś mu się udało.
za chwilę pojawi się coś prawie identycznego na kanale u wardęgi.
SirMajkel napisał/a:
za chwilę pojawi się coś prawie identycznego na kanale u wardęgi.
A taki chuj, bo my mamy to od 12 lat, tylko nie nazywa się to prankiem a NFZ-etem, a jakby się lepiej przyjrzeć to mamy przesrane dużo dłużej. Więc jak już to Remi podpatrzył od nas co nieco...
GlassEdi napisał/a:
A tam, pierdolicie. Remi jest dobry, a ten filmik to kolejny dowód na jego kreatywność
Remi Gaillard stworzył Wardęgę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów