Nie będę się rozpisywał bo pewnie każdy zna sprawę...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Mam ich głęboko w dupie, płacze za nimi pół kraju i przeżywa to jakby nie wiem co się stało. Jak dziecko rodzice zabiją po pijaku to raz w wiadomościach powiedzą i zapomną.
TZW śmierć na życzenie - wiedzieli co robią, gdzie idą i że mogli zginąć. Najważniejsze że umarli robiąc to co kochają a nie zgineli np: w wypadku samochodowym spowodowanym przez jakiegoś pijanego debila.
Fakt że media strasznie się tym podniecają - niestety śmierć dobrze się sprzedaje.
Fakt że media strasznie się tym podniecają - niestety śmierć dobrze się sprzedaje.
Wielu z Was by chciało robić rzeczy o których marzycie.Tylko brak Wam jaj aby to zrobić.
Im jaj nie brakowało i zapłacili wysoką cenę za spełnianie marzeń.
Im jaj nie brakowało i zapłacili wysoką cenę za spełnianie marzeń.
coś jest w człowieku co pcha go tam na krawędź życia, dla mnie przechuje szacun z fotela!
Sniper6 napisał/a:
Chłopie, jaja są akurat mniej ważnym czynnikiem w spełnianiu marzeń. Liczy się to co masz w portfelu.Wielu z Was by chciało robić rzeczy o których marzycie.Tylko brak Wam jaj aby to zrobić.
Powiem wam tak, podziwiam gosci, nie mam pieniedzt ani motywacji zeby isc w taak apodroz. Niech ziemia im lekka bezie, albo snieg. Sa pionierami! 90% kurwa wynalazkow, wydarzen zapoczatkowali Polacy. Jestesmy kuźwa narodem ludzi sukcesu, odkrywcow. Powinnismy byc z tego dumni. Niestety czasy sa jakie sa, wladza nei pozwala nam sie roziwjac. Ale dpokoi wszyscy sie nie obudzimy nie bedzie lepiej.
Tak, pisalem to pod wplywem alkholu, alkooholu ktory sam upędzilem. Odziedzicxzylm sztuke bimbrownictwa po moim dziadku i nie wstydze sie teg, gdybym mogl z checia bym zarabial na tuym. od 3 miesiecy siedze na bezrobociu, nasz rzad nie chce mi zapewnic pracy, chce pracowac, szukam pray,ale nie ma jej.
Wybaczcie, za duzo %, jesli tak dalj ebdzie to skazuje nasze pokolenie mlodych, gdzie co 2 osoba jest bezrovotna na kryzys.
PS. Tm co pisza 'walka o postawione piwa" chuj wam w dupe. Dajcie mi pierwszego warna na sadisticu, teraz zasluzylem, ale wylalem swoje zale, skurwysyny co macie prace po znajomosci z zawodu "syn/corka'.
Niby wlacze o swoje racje ale sam jestem jak ziarnko piaksu na putsyni, trzeba pomoc mlodtmPolakom, Trzeba wreszcie pomoc w samodzielnym zyciu,
Tak, pisalem to pod wplywem alkholu, alkooholu ktory sam upędzilem. Odziedzicxzylm sztuke bimbrownictwa po moim dziadku i nie wstydze sie teg, gdybym mogl z checia bym zarabial na tuym. od 3 miesiecy siedze na bezrobociu, nasz rzad nie chce mi zapewnic pracy, chce pracowac, szukam pray,ale nie ma jej.
Wybaczcie, za duzo %, jesli tak dalj ebdzie to skazuje nasze pokolenie mlodych, gdzie co 2 osoba jest bezrovotna na kryzys.
PS. Tm co pisza 'walka o postawione piwa" chuj wam w dupe. Dajcie mi pierwszego warna na sadisticu, teraz zasluzylem, ale wylalem swoje zale, skurwysyny co macie prace po znajomosci z zawodu "syn/corka'.
Niby wlacze o swoje racje ale sam jestem jak ziarnko piaksu na putsyni, trzeba pomoc mlodtmPolakom, Trzeba wreszcie pomoc w samodzielnym zyciu,
Założyłem konto specjalnie by to napisać: Większość z was, którzy obrażacie tych ludzi, że są debilami i sami się prosili o śmierć...jest mi tak bardzo przykro, że nie żyjecie dla pasji i nie macie tak wysokich marzeń. Ci goście wnosili POLSKĄ FLAGĘ. Powinniście traktować ich jak bohaterów. To są sportowcy, rozsławiają nasz kraj, robią coś legendarnego. Kupujecie piwo i płaczecie ze szczęścia kiedy Błaszczykowski strzela gola [bohater narodowy ], tymczasem kiedy Ci ludzie zdobywają szczyty szczytów potraficie tylko napisać z zapierdziałego fotela "po co to robią, idioci". To jest niskie. Tomek i Maciek teraz śpią w bieli, obok Kukuczki, Rutkiewicz, Piotrowskiego, Czoka i innych wielkich zdobywców. Lepiej jest przeżyć wspaniałe i krótkie życie, niż długie bezcelowe istnienie.
Po pierwsze oni nie płacą za to kasy, wręcz przeciwnie dostają za to kasę bo istnieje taka rzecz jak sponsorzy którzy na to pozwalają wiec nie mówcie mi tu o kasie, oczywiście musisz być najpierw dobry ale przecież to marzenie wiec trzeba się napracować. A co do ryzyka to nie jest one inne od np. człowieka regularnie palącego. I jeden i drugi wydaje kasę jeden możne spaść drugi dostać raka ale ten pierwszy chociaż coś osiągnie.
a kiedy to było? i skąd te nagranie skoro zginęli ?
nie jestem w temacie, nie czytam gazet i nie oglądam tv
nie jestem w temacie, nie czytam gazet i nie oglądam tv
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów