Pełna kulturwa, piloci wychodzą ostatni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten pierwszy wyglada jak peron gosiewski
Eeeee pierdolisz, przecież tam nikt nie przeżył po za tym prezydenta chyba by ratowali.
Jebie mi fejkiem
Jebie mi fejkiem
No ratowali prezydenta... ale w pośpiechu wyskoczył z gaśnicą zamiast spadochronu.
Samolotem leci papież, Tom Cruise David Beckcham i mała dziewczynka z plecakiem.Nagle nastąpia awaria samolotu.Na pokładzie ś tylko trzy spadochony.Pierwszy spadochron wziął Tom Cruise i krzyknął:
-Ja nie moge umrzec.Musze by z fanami.Oni mnie kochają.
I skoczył.
Zostały 2spadochrony.
Bez zastanowienia Beckham wziął spadochon i powiedział:
-Klub i kibice mnie potrzebują.NIE MOGE UMRZEC!!!
I skoczył.
W samlocie zostaje papiez i dziewczynka.Papież mówi:
-Dziecko wez spadochon.Ja już jestem stary aty młoda więc skacz.
A dziwczynka na to:
-Niech sie papież nie martwi. Beckham wziął mój plecak!!!
-Ja nie moge umrzec.Musze by z fanami.Oni mnie kochają.
I skoczył.
Zostały 2spadochrony.
Bez zastanowienia Beckham wziął spadochon i powiedział:
-Klub i kibice mnie potrzebują.NIE MOGE UMRZEC!!!
I skoczył.
W samlocie zostaje papiez i dziewczynka.Papież mówi:
-Dziecko wez spadochon.Ja już jestem stary aty młoda więc skacz.
A dziwczynka na to:
-Niech sie papież nie martwi. Beckham wziął mój plecak!!!
heh czy leci z nami pilot?
@White Angel - rozjebałeś temat, powinieneś dostać więcej piw za zajebiaszczy kawał niż filmik
Tak to powinna wyglądać standardowa procedura lotu, naszego każdego samolotu rządowego.
@WhiteAngel: byłem święcie przekonany, że papież będzie próbował wyruchać dziewczynkę... ale potem sobie przypomniałem, że sukienkowi wolą chłopców.
i co skoczyli za telebim na trampoline ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów