18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Nagranie zgłoszenia około dziesięcioletniej, zapłakanej dziewczynki, która odkryła swojego brata z dziurą w głowie.

Słychać że to nie ściema. Mocne!!
Kto nie ma problemów z empatią to na bank poczuje to co ja.

Człowiek daje rade oglądać okrucieństwo i cierpienie, ale tragedia bliskich, zwłaszcza dzieci czy matek i to w takim wykonaniu jak na tym nagraniu.. kurwa

Nagranie troche lat ma, jednak szukałem po tagach i nie znalazłem. Może kiedyś tu było, ale warto powtórzyć.
Nie sądzę, żeby nadawało się na harda
Zgłoś
C................0 2021-01-11, 12:20 1
InsanityMotion napisał/a:

Kolezki ojciec sie powiesił jak uczyliśmy się razem, to na pewno przez dostęp do broni co?
Ludzie umierają i popełniają samobójstwo nieważne czy mają dostęp do broni czy nie. Wiesz, że w Europie bez kurwa niebezpiecznej broni jest wiekszyy odsetek samobojstw niż w agresywnej niebezpiecznej Ameryce.
Jak ktoś chce popełnić samobójstwo to je popelni i nie potrzebuje dostępu do broni. Jakby nie mial broni mógłby być na tyle zdesperowany by skoczyć z x piętra, rozjebać się autem na drzewie, w chuj możliwości jest rownie skutecznych i szybkich co bron.
Posiasajac bron tez zauwaz, ze jakby źle trafił, moglby sparaliżowanym warzywem być na xx lat. Na pewno zachecajacy efekt dla chcącego sie zabić.
Wiec skoncz pierdolic te wymyślone bzdury o broni na temat której masz zerowe pojęcie.

to lewak, oni o niczym nie mają pojęcia.
Zgłoś
haber6666 2021-01-11, 13:41 2
Od 10 lat jeżdżę w karetce pogotowia ratunkowego, byłem świadkiem tyłu różnych tragedii, że masakra. Ważne, zeby nauczyć się patrzeć na wszystko jak na zły film. Ta tzw. empatia to coś co pomiesza tylko w głowie. Ludzie nie rozumieją tego, ale my nie możemy sobie pozwolić na współodczuwanie tragedii innych, jest tego po prostu za dużo. Łeb by pękł. Niestety pomimo starań i tak część zła i niesprawiedliwości tego świata w pamięci zostaje. Pozdro
Zgłoś
Lyttald 2021-01-11, 14:00 3
PsikutaBezS napisał/a:

Gdzie są debile od powszechnego dostępu do broni ???

Brak powszechnego dostępu do broni powoduje jedynie to, że broń mają przede wszystkim Ci niedobrzy
Zgłoś
nehru 2021-01-11, 18:26 1
PsikutaBezS napisał/a:

Ty jesteś debilem. Zabił się bo miał dostęp do broni i uznał że to łatwe i szybkie. (impuls) Od leków czy innego gówna to mógły sraczki dostać.
"Co tydzień ginie dziecko, bo w domu jest broń." - tak wygląda USA ale debil tego nie zrozumie.

Jakieś potwierdzenie policyjnymi statystykami tego cytatu rozumiem, że posiadasz?
Druga sprawa, tam jest wg google 328,2 miliona osób (rok 2019). Nawet jeśliby Twój chory cytat był prawdziwy, to i tak coś mało. Poza tym co ten cytat przekazuje, że dzieci się zabiją same czy giną z broni z czyjejś ręki?

Bardzo mądrze odpisali Ci @InsanityMotion i @Lyttald

Idąc Twoim zjebanym tokiem myślenia powinniśmy zaprzestać korzystać z samochodów, samolotów i wszelakich środków transportu, bo one przyczyniają się do statystyk zgonów.
W ciemno nigdy nie powinno się oceniać ludzi, ale moje wyobrażenie o Tobie, to stary pierdziel który swoją najpiękniejszą cześć życia przeżył za komuny i tak mu zostało w zakutym łbie, że to władza ma broń, a obywatel to poddany.
Zgłoś
A................r 2021-01-11, 21:41
Kacu63 napisał/a:

Człowiek daje rade oglądać okrucieństwo i cierpienie, ale tragedia bliskich, zwłaszcza dzieci czy matek i to w takim wykonaniu jak na tym nagraniu.. kurwaa

Mi kutas mocno staje zawsze od takich nagrać , lubie sobie trzepać słuchając tego , szybko dochodzę wtedy
Zgłoś
Kfolu18 2021-01-12, 1:05
To nie broń zabija. Moja jeszcze nikogo sama nie zabiła. To ludzie i tylko ludzie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów