18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Nagranie zgłoszenia około dziesięcioletniej, zapłakanej dziewczynki, która odkryła swojego brata z dziurą w głowie.

Słychać że to nie ściema. Mocne!!
Kto nie ma problemów z empatią to na bank poczuje to co ja.

Człowiek daje rade oglądać okrucieństwo i cierpienie, ale tragedia bliskich, zwłaszcza dzieci czy matek i to w takim wykonaniu jak na tym nagraniu.. kurwa

Nagranie troche lat ma, jednak szukałem po tagach i nie znalazłem. Może kiedyś tu było, ale warto powtórzyć.
Nie sądzę, żeby nadawało się na harda
Zgłoś
dżonyłojlker 2021-01-09, 23:17 15
Kacu63 napisał/a:

Dałeś radę pod to zwalić?

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
BigBertha 2021-01-09, 23:19 5
Cóż... Bywa i tak... Szkoda dzieciaka, trauma do końca życia.
Zgłoś
PsikutaBezS 2021-01-09, 23:27 1
Gdzie są debile od powszechnego dostępu do broni ???
Zgłoś
Kacu63 2021-01-09, 23:32 76
PsikutaBezS napisał/a:

A- lepiej ją zabezpieczają w domu
B- ciekawe czy ludzie sprzedający broń, sznury, leki, żyletki, mosty czy wysokie budynki mogą na siebie patrzeć w lustrze, bydlaki. To przez nich te wszystkie śmierci!
Zgłoś
Noside 2021-01-09, 23:39 37
PsikutaBezS napisał/a:

Coś chciałeś zapytać, czy jak?
Szkoda, że proszkiem do prania się nie otruł. Trzeba by było po Hajzera dzwonić.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
andrzejrobert75 2021-01-10, 0:21 4
Noside napisał/a:

Coś chciałeś zapytać, czy jak?
Szkoda, że proszkiem do prania się nie otruł. Trzeba by było po Hajzera dzwonić.

Kapsułki są śmiertelnie niebezpieczne ponoć.
Zgłoś
~DMT 2021-01-10, 2:10 29
No to klasycznie:

Q L I M A X
Zgłoś
Dyzio312 2021-01-10, 3:29 1
Głupek nie mógł zabić się poza domem? Skrzywdził swoje rodzeństwo jeszcze bardziej
Zgłoś
Wombat212 2021-01-10, 10:27 9
Kacu63 napisał/a:

Słychać że to nie ściema. Mocne!!

Och No już nie zesraj się z ta twoja empatia. Miękka ciocia z ciebie jak tak wielce jesteś poruszony. Co ty w takim razie na sadolu robisz.
Zgłoś
Payan 2021-01-10, 11:27
Za chuja mnie to nie ruszyło.
Zgłoś
S.Cat 2021-01-10, 11:45 8
Wombat212 napisał/a:

Och No już nie zesraj się z ta twoja empatia. Miękka ciocia z ciebie jak tak wielce jesteś poruszony. Co ty w takim razie na sadolu robisz.

Nie zesraj sie.

Zgłoś
kowammat 2021-01-10, 12:08
bye bye
Zgłoś
Zewłok666 2021-01-10, 12:32 7
S.Cat napisał/a:

Nie zesraj sie.

Szczerze nie rozumiem śmiania się z tego mema. Połowa seryjnych morderców właśnie tak wyglądała...
Zgłoś
Rebeliant 2021-01-10, 12:52 1
Pojadę klasykiem.

Im więcej samobójców, tym mniej samobójców.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów