Za to słowo należy się śmierć przez wysuszenie żartami BongMana.
co chcesz od niego? dobrze napisał
2. Jak czytam wypociny niektórych to mam wrażenie, że na historii wagarowali... albo z racji uczęszczania do klas 1-3 jej jeszcze nie mieli.
Polska zawsze była słaba? Ciekawe... Zwłaszcza gdy rozciągała się od Bałtyku do Morza Czarnego, nieprawdaż?
No... Chyba że miałeś na myśli armię. Była zwłaszcza nieporadna za czasów istnienia Husarii.
W porównaniu do potęg pokroju Anglii, Francji, Hiszpanii, Niemiec, czy Austrii, Polska zawsze była słaba. Nigdy nie dyktowała warunków europie, taka prawda.
W porównaniu do potęg pokroju Anglii, Francji, Hiszpanii, Niemiec, czy Austrii, Polska zawsze była słaba. Nigdy nie dyktowała warunków europie, taka prawda.
Nie piszę, że Polska była potęgą... Piszę tylko że liczyła się na arenie międzynarodowej.
Nie piszę, że Polska była potęgą... Piszę tylko że liczyła się na arenie międzynarodowej.
Masz w sumie racje - mogłem się domyślić (albo, co gorsza, wiedziałem o co ci chodzi) o co ci chodziło, a uczepiłem się słowa. Uznaj moją wypowiedź za niebyłą.
Przez takich ludzi zawsze będziemy dupie. Na Tuska też głosowałeś, bo ładnie o nim mówią w telewizji?
Chciałem, nie chcę. Zwłaszcza dlatego, że Sikorski bardzo nieudolnie negocjuje z Rosją. Nie, nie głosowałem na Tuska(nie mogłem zresztą), prezydent ma dzisiaj rolę bardziej reprezentacyjną, więc gdyby Sikorski był zamiast Bronka, to nie byłoby gorzej.
Na kogo głosowałeś w nadzwyczajnych wyborach po 10.04.2010?
Kandydaci pozostawiali dużo do życzenia. A niestety ostatnio ludzie nie wybierają najlepszej kandydatury, tylko najmniejsze zło.
Za to słowo należy się śmierć przez wysuszenie żartami BongMana.
Dlaczego? Przecież polaczki stanowią większość obywateli Polski. To żadna obraza. To stwierdzanie faktu.
Tak a wnioskując po twoim opisie polaczek to każdy kto nie lubi pedałów albo jest religijny
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów