wyszło zajebiście!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piękny dźwięk. Prawie jak dzwon w Licheniu.
Tyle tego jest że już jestem prawie pewien że to nowy rodzaj salt... z jebnięciem głową.
tylko Rusek potrafi rozciąć czoło uderzając potylicą
oni przynajmniej mają taką zajawkę krajową, "a pierdolne salto", jebnie ryjem o ziemie dwa razy, ale potem je po prostu potrafi. A my hejty siedzimy w domu i śmiejemy się z tych którzy zdobyli się na odwagę, żeby zaryzykować zęby, żeby to potrafić. Im więcej rzeczy się uczymy, tym nasze dzieci mają lepsze geny, powinniśmy uczyć i ćwiczyć non stop, żeby pchnąć tą ewolucje do przodu bo z poziomem niektórych ludzi boję się nawet czy ona czasem się nie cofa. Pozdrawiam tych, którzy będąc na podwórku zaryzykują i spróbują jebać lekkoatletów
Morał jest prosty i niektórym znany, gdy nie umiemy salta nie nakurwiamy.
@up
Morał jest prosty i niektórym znany, jak nie umiemy ripostować to jebiemy suchary...
Morał jest prosty i niektórym znany, jak nie umiemy ripostować to jebiemy suchary...
Debil się jeszcze nie nauczył, że takie rzeczy wychodzą tylko wtedy jak nikt nie patrzy?
Haha... Idioci już dawno by wyginęli, gdyby tak często się nie rodzili.
grzesiekpl88 napisał/a:
@up
Morał jest prosty i niektórym znany, chuj ci w dupe i spierdalaj do mamy.
czemu te wszystkie ruskie trolle maja takie tępo ciosane mordy?
Morał jest prosty i niektórym znany zaprzestańcie w tym temacie bojów, nie bawcie się w kowbojów.
@cannabis7777
Co Ty pierdolisz...
Nasze geny nie zmieniają się pod wpływem wysiłku/nauki. Mogą się uaktywniać, ale nie ma to wpływu na potomstwo i nie dzieje się to podczas fikołków i innych cyrków. Nie ma znaczenia ile salt wypierdolisz. Geny się nie zmieniają.
Mogą ewentualnie ulegać mutacji spontanicznej, bądź wywołanej czynnikami zew. (jak promieniowanie/toksyny).
My za to mamy w kraju taką mentalność, że gdy gówno wiemy o temacie, to najchętniej się wypowiadamy.
Kolejny jebany odkrywca. Domowy naukowiec.
Co Ty pierdolisz...
Nasze geny nie zmieniają się pod wpływem wysiłku/nauki. Mogą się uaktywniać, ale nie ma to wpływu na potomstwo i nie dzieje się to podczas fikołków i innych cyrków. Nie ma znaczenia ile salt wypierdolisz. Geny się nie zmieniają.
Mogą ewentualnie ulegać mutacji spontanicznej, bądź wywołanej czynnikami zew. (jak promieniowanie/toksyny).
My za to mamy w kraju taką mentalność, że gdy gówno wiemy o temacie, to najchętniej się wypowiadamy.
Kolejny jebany odkrywca. Domowy naukowiec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów