Czy on się chciał na krótko podpiąć do linii średniego napięcia?
Mi to wygląda na linię niskiego napięcia bo na słupie jest lampa
Moim zdaniem za duże pierdolnięcie jak na niskie napięcie, na 90% średnie.
Pierdolnięcie faktycznie za duże na niskie. W takim razie na tym słupie są kable od średniego i ten gruby kabel od niskiego, od niego odchodzą dwa mniejsze i niskim jest zasilana lampa. Moja niczym nie podparta teoria jest taka, że jakiś inny wiejski specjalista podpiął się pod kabel niskiego napięcia a bohater filmiku stwierdził, że skoro tak to on też może a który kabel co to za różnica?
Pierdolnięcie faktycznie za duże na niskie. W takim razie na tym słupie są kable od średniego i ten gruby kabel od niskiego, od niego odchodzą dwa mniejsze i niskim jest zasilana lampa. Moja niczym nie podparta teoria jest taka, że jakiś inny wiejski specjalista podpiął się pod kabel niskiego napięcia a bohater filmiku stwierdził, że skoro tak to on też może a który kabel co to za różnica?
Bardzo prawdopodobne, chociaż jak na kradzież prądu to gość w ogóle się nie pierdolił robiąc to w dzień, na widoku i z publiką, jeszcze nagrywane. Ciężko powiedzieć co on chciał uzyskać.
Moim zdaniem za duże pierdolnięcie jak na niskie napięcie, na 90% średnie.
Na 100% średnie. Dowodem jest srogie pierdolnięcie i efekty audiowizualne.
Tak właśnie było. W wielu krajach (np. w USA, ale w Polsce akurat nie) puszcza się średnie i niskie po tych samych słupach. Na górze, po gołych drutach idzie średnie, trochę niżej, w wiązce izolowanych kabli niskie. Tutaj wiącha z niskim chyba idzie obok, ale widać co kraj to obyczaj.
A ten pomyślał, że prąd to prąd, co za różnica. Do gołych łatwiej się podpiąć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów