18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zepino84 2010-07-18, 13:00
jaki ten psiak jest cudownie zwarzony...lol
Zgłoś
AdmirałFloty 2010-07-18, 14:47 1
Pies przyjaciel człowieka.... Pies ziomek narkomana:D Coś czuje że dziś jamnikowi będę dmuchać w pysk
Zgłoś
Nimr0d 2010-07-18, 14:48
Psy i koty przeważnie usypiają po ziółku sam sprawdzałem, a ten pies jest chyba po kastracji bo dziwnie dupą rusza a naćpany jest po rozbudzeniu z narkozy.
Zgłoś
Dannyk 2010-07-18, 15:11
A nie miał on czasem padaczki? Mój pies tak samo się zachowywał w czasie padaczki, albo po silnych lekach, które przypisał weterynarz.
Zgłoś
Letniak 2010-07-18, 15:38
Twój?
Zgłoś
G................9 2010-07-18, 15:39 3
Mój 13 letni owczarek pod koniec swojego życia też miał takie odpały, szczekał na swoje łapy i taranował ścianę. Weterynarz powiedział że prawdopodobnie cierpiał na schorzenie psychiczne, psy chorują tak jak ludzie, na podobne choroby.
Śmiech, ton głosów tych pojebanych amerykanckych wieśniaków do szału mnie doprowadza... te pojeby albo są zjebani od urodzenia albo na specjalne kursy uczęszczają.
Zgłoś
BezFiltra 2010-07-18, 16:49
szczerze to niewiem co za glupcy to byli skad mogli wiedziec ze pies nie zdechnie nieodpowiedzialni ludzie
Zgłoś
Novik 2010-07-18, 17:42
głupi jaś ??
Zgłoś
Sadisticc 2010-07-18, 17:55
brzeczyszczykiewicz88 napisał/a:

wiem jak się biedaczek czuł

do obrońców zwierząt - jak masz zamiar popiardywać jaki to on biedny itp - NIE OGLĄDAJ!!

Wiesz, że sam sobie strzeliłeś samobója ? przeczytaj to jeszcze raz a najlepiej zaczynając od 2 zdania
Zgłoś
lemartes 2010-07-18, 18:31
Ale jaki zacier na ryjku piekny ma:P
Zgłoś
brzeczyszczykiewicz88 2010-07-18, 18:50
Sadistic napisał/a:

Wiesz, że sam sobie strzeliłeś samobója ? przeczytaj to jeszcze raz a najlepiej zaczynając od 2 zdania

a widzisz na końcu i wiesz co to takiego sarkazm??
Zgłoś
Hornus 2010-07-18, 18:57
Jakos nie wydaje mi sie zeby byl upalony. Pewnie psiak po wizycie u weterynarza i go narkoza trzymala jeszcze czy jak to tam sie nazywa dla zwierzat.
Zgłoś
vivalame 2010-07-18, 20:13 1
ŁAŁ, telepiący się pies
Zgłoś
dupaCyckDupa 2010-07-18, 21:40
jebany w dupe sadysta
Zgłoś
Matuch90 2010-07-19, 0:31
Nieźle go wyjebało. Ale prędzej to dali mu oszamać jakąś pikse., albo grzybki. Psa jest trudno upalić czymkolwiek. Chyba, że w piecu. Generalnie nie podoba mi się takie męczenie zwierząt.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem