📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co w tym śmiesznego? Albo sadystycznego? Albo fajnego żeby to kurwa tutaj wrzucać? Ja jebie, pomyślcie zanim coś do chuja tutaj wrzucicie!
samolot1993 napisał/a:
Co w tym śmiesznego? Albo sadystycznego? Albo fajnego żeby to kurwa tutaj wrzucać? Ja jebie, pomyślcie zanim coś do chuja tutaj wrzucicie!
autorze, rozróżniasz słowa efektywny i efektowny? bo mają zupełnie inne znaczenie
i tak wiedział że go wszyscy w drużynie nienawidzą to jeden chuj czy trafi czy nie
Rudy nie źle wyliczył sinus. Widocznie na matmie go nawet nauczycielka do klasy nie wpuszczała ;c
lekcja na dzisiaj: poznaj znaczenie słow efektowny i efektywny
@UP & 6xUP podejrzewam że autorowi chodziło właśnie o słowo "efektywny" - czyli takie, które pokazuje efekty. Słowo "efektywny" użyte zostało chyba w ironicznym sensie. Choć sam przyznam, że do póki nie obejrzałem filmiku nie wiedziałem dokładnie co ten tytuł wnosi.
dopóki*
dopóki*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów