📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Żebym jeszcze wiedział, jak tu się uploaduje obrazki... :/
Ja bym dodał jeszcze rynek w Sanoku z zajebistym różowym ratuszem (gratulacje dla pomysłodawcy)
nie wiem skąd wziąłeś to zdjęcie ale to akurat Siemianowice, Powstańców ale autobus 91 rzeczywiście do Sosnowca :] swoją drogą... już takie ikarusy nie jeżdżą
nie wiem skąd wziąłeś to zdjęcie ale to akurat Siemianowice, Powstańców ale autobus 91 rzeczywiście do Sosnowca :] swoją drogą... już takie ikarusy nie jeżdżą
Zależy gdzie U mnie jeszcze zostało pare zabytków
@makabrax Taa nie jeżdżą. Ze dwa lata temu to jechałem takim wycieczkowozem, w którym można było nawet kiełbaski usmażyć jak na grillu A niedawno zimą to nawet Ikarus pół-kabrio jechał I to wszystko 723.
Takeda napisał/a:
Ja bym dodał jeszcze rynek w Sanoku z zajebistym różowym ratuszem (gratulacje dla pomysłodawcy)
chłopie... w Łomży nie dość, że ratusz jest pomalowany na różowo, to jeszcze przypomina kobiecy organ płciowy
nooo 723, Czeladź - Sosnowiec i co tu się dziwić?
Taki urok, właściwie to nie zamieniłbym tych starych Ikarusów na nowe z samego względu na klimat. A co do nowych autobusów to na tej linii jeździ też autobus sonar, który wydaje identyczny dźwięk jak w łodzi podwodnej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów