📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie tutaj obrażanie ?? Przecież to najzwyklejszy Stand-Up. Zanim takie coś dojdzie do Polski spokojnie nasze wnuki zostaną dziadkami, chore społeczenstwo bez poczucia dystansu. Polacy zdziesiątkowali by takich za ich żarty. A one są po prostu genialne!
Jimmy Carr i jrgo maniera małego skurwiela bez skrupułów - mistrzoswto, aż mi się przypomniał kawał:
-Jak przekonać geja do wydymania kobiety?
-Nasrać jej do pizdy
-Jak przekonać geja do wydymania kobiety?
-Nasrać jej do pizdy
Pomyśleć, że u nas Giza raz powiedział coś 100 razy bardziej lajtowego a raban się podniósł jak by nasrał na ołtarz w trakcie mszy...
Dla mnie większość po prostu nie śmieszne. Tłum ryczy ze śmiechu raczej pod wpływem swego rodzaju "placebo", a niżeli z samych dowcipów. Mimo wszystko i tak lepsze niż 90% procent polskich kabaretów.
Jednak Ameryka to pojebany kraj,no nie wiem czy 11 września to coś śmiesznego,może nie są wierzący ale żartować sobie z Jezusa to przegięcie,jak i z tego ataku.
Dla mnie jest to po prostu głupie. Kto ma mało oleju w główce to nadrabia szydzeniem ze wszystkiego i przekleństwami a "tłum najbardziej lubi tę rozrywkę, gdy szcza się na zwłoki gryząc grdykę"...
Super szacun dla tłumacza za rozszyfrowanie Szkota....
IMPOSIBRU!!!
IMPOSIBRU!!!
@dupeusz Ty debilu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów