606 napisał/a:
@sherman będziesz miał postęp jak twoje dziecko będzie przebierane w sukienki bez twojej zgody, a nawet wiedzy. Zobaczysz kurwa postęp jak będziesz płacił podatek od deszczówki (jak u niemca, ale z polską wypłatą). Postępowe owoce morza, czyli ślimaki winniczki i postępowy zakaz wędzenia mięsa.
Zabiorą ci tradycję, kulturę i przynależność narodową, zabiorą ci wszystko na co tak zapierdalali twoi przodkowie, a w zamian dostaniesz homopropagandę, nienawiść do heteroseksualistów, zwyrodniałe, zepsute dzieci, które zaskarżą cię za wychowawczego klapsa.
Będziesz miał kurwa swój postęp. Tu się urodziłeś, tu chcesz założyć rodzinę, tutaj zobaczysz jak twój kraj jest rozpierdalany w zamian za lepsze ulice.
Chuj w dupę ukraińcom (obu stronom konfliktu) jak i całej ue.
Ja nie mówię, że unia nie ma też złych stron. Jak tylko wprowadzą u nas możliwość szerzenia się pedalstwa to uwierz, że pierwszy wyjdę na ulicę. Większość popierdolonych zachowań u dzieciaków nie jest spowodowana przez UE, a przez pieprzony internet. Najlepiej widzę to na swoim przykładzie. Urodziłem się w 91' i praktycznie całe dzieciństwo spędziłem na dworze, grając w gałę i jeżdząc na rowerze, mój brat z rocznika 98', który od 3 roku życia siedzi przed kompem, ma kompletnie inne priorytety i zachowuje się totalnie inaczej, nie wspominając już o jego znajomych ze szkoły, którzy noszą "czapkę na włosach" i wszyscy wyglądają jak pierdolona Hannah Montana. Ta pierdolona moda na pedalstwo szerzy się właśnie przez mass media a nie UE. Nie będąc w UE działoby się dokładnie to samo, a na dodatek nie mielibyśmy nawet tych jebanych dróg bo nie wyobrażam sobie, aby nasza gospodarka, oparta w bardzo dużym stopniu o rolnictwo i inne niezbyt dochodowe segmenty gospodarki poradziła sobie w czasach tego kryzysu. Może i szwaby trzymają teraz wszystkich za jaja, ale to dobrze zorganizowany naród, który pompuje w nas mnóstwo kasy więc też nie są tacy najgorsi. Najgorszy z kolei jest fanatyzm, który w ostatnich miesiącach na tym portalu widać na każdym kroku. Ja nie wierzę w Boga, ani żadne siły wyższe, ale szanuje poglądy innych, czy to wyklucza mnie z prawicy i czyni mnie lewakiem? Watpie. Nienawidzę pedalstwa jak tylko mogę, jestem przeciwnikiem globalizacji i mieszania się wszystkich nacji, a szczególnie przeraża mnie fakt islamizacji zachodu. Przyznam się, że w wyborach głosowałem na Palikota, bo myślałem, że poza pierdoleniem, na prawdę trochę odmieni oblicze tego sejmu, może na bardziej lewicowe, ale świeższe. Nic z tego, zawiodłem się, do tego doszedł ten Grodzki i ten chudy pedałek, który zapomniałem jak się nazywa...totalna porażka. Ogólnie w życiu zamiast podążać schematem staram się żyć moralnie, myślę, że to chyba najlepsza rada jakiej można komuś udzielić. Dlatego myślę, że decyzja o wejściu do UE nie była taka tragiczna, myślę, że odrzucając ją skończylibyśmy w jeszcze większej dupie.
Tak właściwie to nie wiem po chuj się tu tłumacze, może dlatego, że za tydzień obrona dyplomu i wszystko staje się lepszym zajęciem niż nauka ;D No nic, pozdrowienia dla ludzi z otwartym umysłem.