To może spotkać każdego z was
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piwko dla Bundy'ego
... i umarł
200 odcinków Bundych to tu można w całości wstawić bez żenady
Co do kobiet, na co my byśmy wydawali gdyby ich nie było? Na sztuczne picze?
Co do kobiet, na co my byśmy wydawali gdyby ich nie było? Na sztuczne picze?
Tylko wkurwia ta publiczność
Pojebało Cię? Ten serial miał najbardziej zajebistą publiczność na świecie. Zwłaszcza w późniejszych sezonach.
Oesu a mnie to czeka za 3 tygodnie ;O Wpadłem w bagno
Ja też znam opowieść... ekhem: Dawno, dawno temu, za górami, za lasami, za siedmioma rzekami żyła sobie kobieta w ciąży, szła przez moczary aż nagle odeszły jej wody i z piczy wyleciał jej zdeformowany, na wpół rozłożony, na wpół rozwinięty płód z wielkimi zębiskami. Kobieta przeraziła się, oderwała pępowinę a z bólu krzyk jej oraz potwora ryk słychać było aż w niedalekiej zapadłej wsi. Potwór się wkurwił i zjadł kobietę zostawiając same kości i poszedł na żer do wioski ale jakoże był płodem to po drodze umarł a na jego truchło nasrał łabędź który srał dupą i skrzeczał mordą albo odwrotnie, koniec...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów