Jak dla mnie efekt końcowy nie powala na kolana ale precyzja wykonania wszystkich podzespołów i opanowanie w montażu godne podziwu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Te ozdobne szlifowania (kółka na powierzchni) są tak koszmarnie brzydkie, że japierdolę
Interesująca wstawka Zawsze to lepsze od n-tej kompilacji faili
Zegarek: Filip Ptaszek - najbardziej skomplikowany w historii!
Zajebiste, ale cena też zacna. Jakby któryś Sadol miał ochotę to niech ze skarpety wyjmie 2,6 mln baksów.
Jako ciekawostkę warto dodać, że Antoni Patek (twórca tej marki) był Polakiem
Ale to musi być wkurwiająca robota
wyobraźcie sobie teraz, że gościu ma np. niedobór magnezu i na chwilę zadrżała mu ręka
Moje życie to ciągłe mantry o pokój
Za Chiny nie dają mi go te mantry #Tybetańczyk
efekt koncowy nie powala? jakby bylo mnie stac, to taki bym nosil : D
klasa
klasa
Mnie zawsze zastanawiało jakim snobem trzeba być, by wydać tyle kasy na coś, co nie różni się funkcjonalnością od zegarka za 500 czy tam nawet za 5 tysięcy dolarów. Wiem, wiem. Ich pieniądze i mogą sobie robić co chcą. Świadomość tego wcale nie pozwala zrozumieć takich zachowań.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów