📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
_Tytanowy_Janusz_ napisał/a:
ten kot jest tu potrzebny jak @Velture noga.
własny kot Velture zeżarł nogę velture
Ha ha ha chujowe. Kot szedl powoli bo pewnie cos slyszał w krzakach i dlatego sie skradał. Ale co gimbusy mogą wiedziec. Aż dziwne że wiedział ze to jest kot.
Admintychuju napisał/a:
Ha ha ha chujowe. Kot szedl powoli bo pewnie cos slyszał w krzakach i dlatego sie skradał. Ale co gimbusy mogą wiedziec. Aż dziwne że wiedział ze to jest kot.
Nie bardzo, szedł tak jak każdy kocur, gdy widzi innego kota na dzielni
bleblebator1 napisał/a:
własny kot Velture zeżarł nogę velture
Gówno prawda. Na światło dzienne wypłynęły nowe fakty - grał dwie doby w komputer, przez ten czas nie podniósł się ani razu z wersalki. Noga mu zdrętwiała, a jak zadzwonił listonosz, to wstał i oto efekt sadistic.pl/t/546689 Zbagatelizował sprawę i wrócił do komputera.
Admintychuju napisał/a:
nie zesraj się
~VeIture napisał/a:
Taki sam powód dla którego jeszcze bana ci nie wyjebano.
To Halman nie jest tutaj co najmniej modem? Ja się pytam gdzie jest Bong Man albo chociaż fantastico?
Ja bym go rozjechał.
Marcują się.
Ale tak obiektywnie, zupełnie obiektywnie... skradająca się kot na głównej? Serio? Żeby to było śmieszne, lub choćby próbowało być śmieszne. A to jest kurwa idący kot! Poproszę jeszcze skaczącego kangura i pełzającego węża.
VeIture napisał/a:
~VeIture napisał/a:
Moderacja to chyba prosto z kwejka tutaj przyszła
Przeliteruj mi proszę jak się nazywa ta strona internetowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów