Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
chciałbym poznać powód dlaczego to miałoby się znaleźć na głównej..?
Nie wiadomo czy to główna, czy poboczna. A może to droga dojazdowa?
Tak mu piździ po oczach, że nie wie z czym ma do czynienia, to się skrada jak wojownik Ninja.
Taka, wcale nie głupia, taktyka.
chciałbym poznać powód dlaczego to miałoby się znaleźć na głównej..?
Taki sam powód dla którego jeszcze bana ci nie wyjebano.
Taki sam powód dla którego jeszcze bana ci nie wyjebałem.
a teraz odpowiedz jako dojrzały człowiek; dlaczego skradający się kot według ciebie ma być na sadolu? podaj jeden sensowny i logiczny powód...
Kot się tak zachowuje gdy w zasięgu jego wzroku jest coś, na co ma zamiar zapolować.
Dobrze kombinujesz, ale w tym przypadku, w wyniku oślepienia nie może ocenić z jakim przeciwnikiem ma do czynienia i to jest taktyka obrony, a nie jakieś polowanie.
Po prostu wycofuje się z nierozpoznanego pola walki. bo musiałby mieć w deklu nasrane, żeby myśleć, że jakieś napierdalające po oczach światło, to coś przyjaznego.
Dobrze kombinujesz, ale w tym przypadku, w wyniku oślepienia nie może ocenić z jakim przeciwnikiem ma do czynienia i to jest taktyka obrony, a nie jakieś polowanie.
Po prostu wycofuje się z nierozpoznanego pola walki.
Za to Ty źle kombinujesz, bo nie wiesz jak działa oko i co potrafi źrenica tego jebaki Nic go w tej sytuacji nie oślepia.
Za to Ty źle kombinujesz, bo nie wiesz jak działa oko i co potrafi źrenica tego jebaki Nic go w tej sytuacji nie oślepia.
Tłumacz tak sobie. Nobel z fizyki gwarantowany, bo z zoologii pewnie już masz.
Po prostu wycofuje się z nierozpoznanego pola walki. bo musiałby mieć w deklu nasrane, żeby myśleć, że jakieś napierdalające po oczach światło, to coś przyjaznego.
Widać że ma w głębokiej dupie ten samochód i jego światła. Ale nie "wycofuje się" przed nim i to bokiem
I zgodzę się z Hal9000, film godny protezy.
No chyba, że sadyzm tu, to wrzucenie debila który myśli, że to naprawdę "Najbardziej spowolniony kot na świecie", czyli podsumowanie poziomu dzisiejszej wiedzy/inteligencji w narodzie.
Matrix się przycina od symulowania tych wszystkich kacapskich trupów rozwalanych na pierdyliard kawałków. Mocy obliczeniowej na kota już nie wystarczyło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów