18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
DerRed 2013-11-06, 19:41 17
Czym on Ci imponuje? Nie słuchałem tego ale powiem ci coś o tym gościu. Jest to facet który dorobił się na przekrętach w czasie zmiany ustroju i do dzisiaj odnosi korzyści z tego że starzy aparatczycy siedzą i mu pomagają (np afera z TPSA) On dostał od ojca 1 mln który to ojciec też był przyjacielem PRL i tak jak jego syn był przyjaznym inwestorem Polski. MI tacy ludzie nie imponują. Zwykłe przekręty które wyprodukował prl a postkomuna je trzyma. Zaimponuj sobie sam dochodząc do czegoś własną i uczciwą pracą. Wtedy będziesz gość
Zgłoś
~Vladimir 2013-11-06, 19:42 3
Hajs mu się zgadza i tyle.

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
p................s 2013-11-06, 19:51 2
Jan zawsze spoko.

dla mnie nowy premier
Zgłoś
MADErrFAKErr 2013-11-06, 19:54
rottunio napisał/a:

Bankowo materiał na ministra finansów !
Zgłoś
luek0 2013-11-06, 20:00 1
Miejscami jeździe Korwinem.
Zgłoś
ptrson 2013-11-06, 20:14 1
MADErrFAKErr napisał/a:

Szanuję go i podziwiam.

proszę oto lekarstwo

nie wiem jakim trzeba być człowiekiem, żeby podziwiać a nawet szanować kulczyka...
Zgłoś
PanHT 2013-11-06, 20:20
Co z tego, że bogaty jak już po 60. Ile mu zostało 20lat? Poza tym bez viagry już nie staje. Współczuje mu
Zgłoś
robcio26 2013-11-06, 21:01 8
Piszecie, że dorobił się na przekrętach, ale trzeba przyznać, że trzeba się wykazać inteligencją żeby te przekręty dobrze robić inaczej by się nie dorobił.
Zgłoś
!Timon 2013-11-06, 21:34 5
@robcio26

Nie, nie trzeba być inteligentnym. Trzeba nie mieć skrupułów. Inteligencja może sobie być bo nie przeszkadza ale do niczego potrzebna tutaj nie jest. Wystarczy, że z odpowiednimi ludźmi wódkę pijesz.

Patrz na naszych polityków: Tusk, Niesiołowski, Kaczyński, Komorowski to nie są jakieś super mózgi tryskające intelektem. "Przeciętny" obywatel wybiera "przeciętnego" polityka. Podkreślę, że oni nie są głupi. Są przeciętniakami.
Dlatego w kraju jest tak chujowo bo nie wybiera się jednostek wybitnych. Ich przeciętny wyborca po prostu nie zrozumie.

Demokracja to rządy przeciętniaków. Chujowo ale stabilnie.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
ProVVe 2013-11-06, 22:08 3
ptrson napisał/a:

proszę oto lekarstwo

nie wiem jakim trzeba być człowiekiem, żeby podziwiać a nawet szanować kulczyka...

Komuchem bez pleców... Albo innym antifowym zjebem... Tylko w Polsce jakiś debil może powiedzieć, że podziwia i szanuję złodzieja i krętacza z pokolenia na pokolenie... Ten człowiek wyruchał nasze państwo (a co za tym idzie i jego rodziców), a on go podziwia... Trzeba mu gratulować również, że tak ochoczo wypina dupę.

Do autora:

Teraz kulczyk ma autostradę (paranoja - można rzec prywatna autostrada), dwie "nierentowne" kopalnie państwowe... Może mu jeszcze nerkę oddasz?

Ola gringo
Zgłoś
piogo27 2013-11-06, 22:50 1
Mówicie o tych jego przekrętach, ale niech pierwszy rzuci kamieniem, który nie wyruchałby czego się tylko da po to by być multimiliarderem. No kurwa. Rozumiem typa, może mi nie imponuje, ale go rozumiem.
Zgłoś
bebe_nuss 2013-11-06, 23:03
Pierodlisz chłopie! chcę żyć w Norwegii ale chcę pić Żubra za 2,5zl to co mam zrobić?
Zgłoś
amwwm 2013-11-06, 23:12 2
Drodzy Sadole, kto z was zauważył, że redaktor prowadzący jest nawąchany jak świnia?
Zgłoś
MADErrFAKErr 2013-11-06, 23:50
ProVVe napisał/a:

Do autora:

Teraz kulczyk ma autostradę (paranoja - można rzec prywatna autostrada), dwie "nierentowne" kopalnie państwowe... Może mu jeszcze nerkę oddasz?

Ja po prostu nie jestem z tych co w imię dyskusyjnych zasad chcieliby jeść chleb ze smalcem.(choć bardzo go lubie)
Zgłoś
KMD 2013-11-06, 23:52
Ludzi, którzy robią przekręty szanuję za to co robią. Nie musicie się ze mną zgadzać.
Jeżeli ktoś nie jest zaślepiony tym, że ma jakieś żydowskie koligacje, to pewnie zauważył, że koleś mądrze pierdoli. Zgodzę się z nim, że rynek dyktuje jebany konsument, a państwa, czy organizacje ograniczają naszą wolność. Nie tylko rynkową.

I właśnie dlatego nie mamy w sklepach zajebistych słodyczy.

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów