R.I.P. Headphone users
R.I.P. Headphone users
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebiste! Coż za ekspresjonizm! No i gratuluję wytrwałości - nie każdy by tak potrafił
Ekspresjonizm czy ekspresja? Kurwa mać, co tu, na tej stronie, takie nieogary siedzą?
Akt myślenia Dżizas, kurwa, ja pierdolę!
Nadal lepsze niż "ona tańczy dla mnie"
Nie przesadzaj... ten film to gówno jakiego świat nie widział.
@dionizodoros co rozumiesz pod sformowaniem akt myślenia. Bo dla mnie to nie mieści się w żadnych normach, nie wiem czy można to nazwać aktem myślenia, tak jak np. dewastacje grobów która tu była prezentowana - co myśleli ludzie, którzy to zrobili. Rodzi się pokolenie debili, przeciętniaków, dla których szczytem marzeń jest nowy telefon i pokazanie jaki to ja nie jestem fajny - debil. Ciekawi mnie czym się kierują ci ludzie, jak wpadli na taki pomysł. Mnie zawsze uczono - pomyśl zanim zrobisz albo powiesz coś głupiego. Eh ten współczesny internet wylęgarnia głupoty, zamiast iść do przodu uwsteczniamy się, a ty śmiesz twierdzić, że propagowanie syfu, odchyleń od normy jest aktem myślenia toć i szympans wykazuje się tym samym. Przyjmij choć trochę bardziej restrykcyjne normy dla ludzi, niż dla zwierząt. Zresztą co ja tam wiem to w końcu teraz zakazuje się seksu ze zwierzętami, to też mnie ciekawi jak w ogóle można wpaść na taki pomysł, ludziom popierdoliło się w głowach, a ty to nazywasz myśleniem i próbujesz tłumaczyć głupotę, którą powinno się plewić a nie propagować.
Akt myślenia Dżizas, kurwa, ja pierdolę!
Tak więc świadomość egzystencji pojawia się wtedy, gdy uświadamia się sobie, że się myśli - bo pierwszym, niepodważalnym dowodem na to, że się istnieje, jest sam akt myślenia. Tzn. wątpię, więc jestem. Bo samo wątpienie jest myśleniem. A skoro myślę, znaczy to, że istnieję. To właśnie wyraża zwrot "egzystencjalna świadomość": Kartezjańskie dubito, ergo sum, które zmienia się za chwilę w cogito, ergo sum.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów