18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
maXikinght 2013-02-03, 14:29 140
ryczysz jak koza zapinana przez szmatogłowca
Zgłoś
Kapral Poproszek 2013-02-03, 14:31 54
Wytłumacz mi jedno, bo zawsze chciałem zadać pytanie do kompetentnej osoby.
Co skłoniło cię do stworzenia takiego gówna, bo ja nie potrafię znaleźć jakiegokolwiek logicznego i sensownego wytłumaczenia?
Jeżeli była to nuda, to dlaczego nie zrobiłeś nic bardziej ambitnego, mogłeś się wspiąć na jakieś wyżyny swojej egzystencjalnej świadomości i stworzyć coś o wiele bardziej praktycznego - ot choćby zdefekować w kiblu byłby nawóz.
Zgłoś
shortyy 2013-02-03, 14:37 4
yo mama

ale... to są wyżyny mojej egzystencjalnej świadomości...
Zgłoś
soadfan 2013-02-03, 14:39 8
Lepsze niż Górniak coverująca Metallikę...
Zgłoś
Jimm 2013-02-03, 14:52 8
"Mam nadzieję, że go docenicie"
Oj chłopie...wybrałeś złą publikę.
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-02-03, 14:56 2
Jesteś świetny <3 zakochałem się w twoim szatańskim głosie XD

Księciuniu, dajno dwa złote.
Zgłoś
shortyy 2013-02-03, 14:57
Jimm,
pl.wiktionary.org/wiki/sarkazm
Zgłoś
SCLIENT 2013-02-03, 15:15 1
Nadal lepsze niż "ona tańczy dla mnie"
Zgłoś
F................m 2013-02-03, 15:31 2
Jeszcze tylko się zastrzel
Zgłoś
EmPeroR77 2013-02-03, 15:51 7
przyznaj się tato wchodzi ci do wanny
Zgłoś
Lasarr 2013-02-03, 15:54
nie no wyjebane ^^

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
Zgłoś
Dzimboludek 2013-02-03, 15:57
Pokaż tę kozę.

Domyślcie się gdzie mam wasze ostrzeżenia
Zgłoś
Sowa1984 2013-02-03, 15:58 4

Omnibus hominibus moriendum est
Zgłoś
d................s 2013-02-03, 16:01 2
Kapral Poproszek napisał/a:

Wytłumacz mi jedno, bo zawsze chciałem zadać pytanie do kompetentnej osoby.
Co skłoniło cię do stworzenia takiego gówna, bo ja nie potrafię znaleźć jakiegokolwiek logicznego i sensownego wytłumaczenia?
Jeżeli była to nuda, to dlaczego nie zrobiłeś nic bardziej ambitnego, mogłeś się wspiąć na jakieś wyżyny swojej egzystencjalnej świadomości i stworzyć coś o wiele bardziej praktycznego - ot choćby zdefekować w kiblu byłby nawóz.

Wyżyną egzystencjalnej świadomości jest sam akt myślenia - nie da się przezeń przeskoczyć. Defekacja czy tworzenie czegokolwiek bądź, wcale nie jest oznaką świadomości egzystencjalnej. Tak więc nie dziwi, że nie potrafisz znaleźć logicznego wytłumaczenia nie tylko dla jego twórczości: sam posługujesz się zlepkiem słów, którego nie rozumiesz, co sugeruje, że logika obchodzi cię tyle ile zeszłoroczny śnieg.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów