📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
synek nie ma takiego podcierania !!
Co w tym dziwnego jak co chwile kradną papier...Też bym się w kur*** i bym zamontował taki zamek
Mattias1 napisał/a:
tak, a Wasze akademiki wyglądają jak obóz koncentracyjny
Pozdrowienia z UJ ^^
wasze za to w ogole sa.. :/ tak sa ze ich nie ma, wiec nie narzekaj na nasze.. przynajmniej cos sie dzieje..
U nas na UJ mamy zajebisty kampus papieru u nas dostatek. Gdybyście potrafili się zachowywać jak ludzie to bym zaprosił xD
A kłódka jest nie dlatego, że papier jest jakiś cenny i wartościowy, ale dlatego, że inaczej debile by całą rolkę do muszli wepchnęli. Dla jaj. Więc proszę się nie licytować, kto ma jakie akademiki. Raczej trzeba zauważyć, za kogo studentów AGH mają tamtejsze sprzątaczki, że nawet papier toaletowy przed nimi zamykają.
Pozdrowienia z PK
Pozdrowienia z PK
Papier toaletowy - ty jesteś jak zdrowie,
Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,
...
Kto w potrzebie cię w kabinie nie zastał
Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,
...
Kto w potrzebie cię w kabinie nie zastał
Tak się bawi, tak się bawi.... AGH!
Barnaba666 napisał/a:
Pozdrowienia z PK
PK i AGH to jeden **uj !
Choć z dwojga złego, wolę już ludzi z PK ^^
@ mattias - chyba akademiki z UJ tak wyglądają, skoro to zdjęcie ci się z nimi skojarzyło. Albo wogóle w akademiku nie mieszkasz. Widziałeś kiedyś papier toaletowy w kiblu w akademiku? To jest foto z samej uczelni.
Dziwisz się że papier przed wami chowają?
Nie wyglądają na takich co im brak papieru po sraniu przeszkadza.
Nie wyglądają na takich co im brak papieru po sraniu przeszkadza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów