Sprawia dzieciakowi trudności. Ciekawe z czego jest zrobiona.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wredny bachor... Wpierdol i się nauczy...
do bachora tylko zawalać księdza na egzorcyzmy, będzie srał całymi ziemniakami
Pierdolony, amerykański, rozpieszczony, bezstresowo wychowany bachor...
@upy
Nie pierdolcie bo chyba zapomnieliscie jak sami wkurwialiscie rodzicow. Jakby nie bylo to rzadko kiedy byl wpierdol za nic . Nooo chyba ze ktorys z was ma patologiczna rodzine. Wracajac do tematu to podoba mi sie podejscie ojca. Nie zwraca uwagi na krzyki, tylko mowi spokojnym glosem, ze dziecko moze to zrobic. I co najwazniejsze osiaga cel : ).
Nie pierdolcie bo chyba zapomnieliscie jak sami wkurwialiscie rodzicow. Jakby nie bylo to rzadko kiedy byl wpierdol za nic . Nooo chyba ze ktorys z was ma patologiczna rodzine. Wracajac do tematu to podoba mi sie podejscie ojca. Nie zwraca uwagi na krzyki, tylko mowi spokojnym glosem, ze dziecko moze to zrobic. I co najwazniejsze osiaga cel : ).
@up nie pierdol że robiłeś taką aferę jak miałeś odstawić naczynie do zlewu?
@2xup
Nie robilem problemow moze z miseczka ale byly rozne rzeczy, ktore z perspektywy czasu wydaja sie rownie dziwne co zdarzenie z filmiku : ).
A osoba decydujaca sie na dziecko powinna liczyc sie z faktem ze bedzie to wymagalo duzo poswiecen i cierpliwosci. Nie sztuka jest przemoca nauczyc dziecko, sztuka jest byc dla dziecka wzorem i przykladem tak, by dziecko dazylo szacunkiem swoich rodzicow. Wychowywanie bezstresowe jest mozliwe ale tylko dla nielicznych. I nie jest prawda, ze jak gówniarz zrobi zle to musi poniesc kare cielesna. Jesli rodzice beda dla niego osobami do ktorych moze zwrocic sie z kazdym problemem i moze liczyc na zrozumienie, to wystarczajaca i wieksza (niz dostanie pasem do dupsku) kara dla niego bedzie samo rozczarowanie ich. Tylko na cos takiego rodzice musza wpierw zapracowac.
Nie robilem problemow moze z miseczka ale byly rozne rzeczy, ktore z perspektywy czasu wydaja sie rownie dziwne co zdarzenie z filmiku : ).
A osoba decydujaca sie na dziecko powinna liczyc sie z faktem ze bedzie to wymagalo duzo poswiecen i cierpliwosci. Nie sztuka jest przemoca nauczyc dziecko, sztuka jest byc dla dziecka wzorem i przykladem tak, by dziecko dazylo szacunkiem swoich rodzicow. Wychowywanie bezstresowe jest mozliwe ale tylko dla nielicznych. I nie jest prawda, ze jak gówniarz zrobi zle to musi poniesc kare cielesna. Jesli rodzice beda dla niego osobami do ktorych moze zwrocic sie z kazdym problemem i moze liczyc na zrozumienie, to wystarczajaca i wieksza (niz dostanie pasem do dupsku) kara dla niego bedzie samo rozczarowanie ich. Tylko na cos takiego rodzice musza wpierw zapracowac.
pjetja napisał/a:
tak to jest jak sie wychowuje bezstresowo dzieci
To nie jest przykład wychowywania bezstresowo.
Gówniara płacze, udaje, próbuje sfrajerować ojca, ale on nadal stawia na swoim i uzyskuje zamierzony skutek czyli posłuszeństwo. Więc o co Wam chodzi?
bedzie z niej attention whore
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów