📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
taaa..! dokladna nazwa filmu to the protektor..! "obronca" po polsku. znam go na pamiec kazda scene chyba go ogladalem ze 100 razy..!
aa jeszcze..! dwa pierwsze filmy to protector..! a to ostatnie badziewie..;> too nie wiem gdzie krecili..<lol2>..
aa jeszcze..! dwa pierwsze filmy to protector..! a to ostatnie badziewie..;> too nie wiem gdzie krecili..<lol2>..
Ong Bak oglądałem nawet dobry film ta scena jest ok nie powiem ale długa strasznie:P
polecam obejrzeć
blezer2323 napisał/a:
a to ostatnie badziewie..;> too nie wiem gdzie krecili..<lol2>..
gimnazjalista nie ma prawa wiedzieć takich rzeczy
On to tam chuj, ale ci kaskaderzy dobrą robotę wykonali.
Zajebiście wkręcające, dzisiaj na skuciu będę to sobie oglądał.
kombajnbizon napisał/a:
mimo że krótsza i aktor nie umie walczyć, ale ta scena to już klasyka
Ach to już nie Tajlandia, tylko Korea. Z koreańskich oglądałem "The Art of Fighting" - naprawdę polecam
"Mr. Socrates" - też dobry i jeszcze oglądałem "Volcano High" w wersji oryginalnej, a w wersji z amerykańskim Dubbingiem głosu użyczył m.in. Method Man.
A oto scena z filmu który wspomniałem wcześniej "The Bodyguard 2".
-Oddawaj Słonia!!!
W wywiadzie z Tonym Jaa przeczytałem, że zaczął ćwiczyć sztuki walki po obejrzeniu filmu "Born to Fight". Są dwie wersje. Widziałem na youtube sceny z tego starego filmu. Oglądałem ten nowy. Oto kilka scen z niego:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów