📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Świetne to jest. Podoba mi się. Ładnie zrobione. Aż chce się obejrzeć film.
Piwko!
Chciałem wam jeszcze tą scenę pokazać:
Poprzednio był "Ong Bak" i jeszcze wcześniej Tony Jaa zagrał mały epizod w filmie "The Bodyguard 2".
Piwko!
Chciałem wam jeszcze tą scenę pokazać:
akcja stop! zjebaliście, jeszcze raz...
kurde, jestem pełen podziwu i ryżu
jaki kur.a seagal...koleś jest fenomenalny,polecam ONG BAK
looknijcie tez na yt,gosc to naprawdę potrafi,to nie sznurki jak u van damskiego i innych "karacistów"
looknijcie tez na yt,gosc to naprawdę potrafi,to nie sznurki jak u van damskiego i innych "karacistów"
Prawie jak lipdub
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów