📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wchodzę sobie na sadistica z myślą, że obejrzę tutaj coś niesamowitego, a tu BANG, niespodzianka.
gówno prawda, ze szwagrem odbilismy lotke 124 razy tylko nikt tego nie nagrał
Gram w badminton'a rekreacyjnie i przyznam że to sport wymagający, przy takiej wymianie można się nieźle zasapać
@smutas boże dzieciaku jeżeli coś Ci się nie podoba, to po prostu scrolluj kurwa dalej i najlepiej skończ się wypowiadać, bo się tylko poniżasz. Piszesz, że gówno, ale mimo wszystko kurwa odpisujesz jak cep.
trochę niemożliwe by w tym sporcie rekord to tylko 108 odbić, przecież ten sport nie jest nowy i na pewno jest wyższy rekord
Smutas napisał/a:
Hej, obrońcy uciśnionych gimbusów. To jest Sadisti.pl a nie Dziwadła.pl. Nie chwytacie tego niuansu? Jak was coś takiego podnieca, to się leczcie a nie pokazujcie innym.
ty od zarania dziejów smucisz w każdym temacie i każdy ma w dupie to co piszesz, więc nie powiem po co się w ogóle produkujesz. Powoli się robisz jedną z ikon tego portalu(oczywiście negatywną).
Spoko sport ... lepsze to od tenisa.
Badminton jest znacznie bardziej męczący od tenisa, od piłki nożnej to już w ogóle. PS ludzie na co dzień pracujący z łopatą są w to zadziwiająco dobrzy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów