📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Smutas napisał/a:
Ja pierdykam... Co to ma być?????
Autor wrzuty jest gejem czy jak?
Stary, patrząc na Twoje posty nasuwa się pytanie czy masz jakieś kompleksy?
Ten sport w swojej prostocie jest niewiarygodnie widowiskowy i wymaga nie lada wytrzymałości.
Ja naliczyłem 118 odbić ;P
@Smutas Weź no co wyruchaj kozę psa babcie ... Kurwa jak ja nie lubię "nołlajfów" siedzi tot kurwa przed monitorem wali gruchę i jak cipy nie widzi włącza mu się gey-detect. No przy czym konia zwali przy badmintonie ??. Weź chłopie skończ z onanizmem bo ci szkodzi i nie widzisz realnego świata poza swoją grabą... A tak poza tym piękna wymiana piwko leci
Hej, obrońcy uciśnionych gimbusów. To jest Sadisti.pl a nie Dziwadła.pl. Nie chwytacie tego niuansu? Jak was coś takiego podnieca, to się leczcie a nie pokazujcie innym.
Kurwa, jak chcesz prawdziwego sadola to idziesz na harda, a nie pierdolisz farmazony na ,,ogólniaku"... ja pierdolę, nie chwytasz? jest dział dla sadolstwa pełną gęba także nie płacz.
KMD napisał/a:
Liczyłem, było 107
Czemu mają służyć takie beznadziejne komentarze?
Zapasy, kolarstwo- ok, pedalstwo w chuj ( te obcisłe stroje, że aż się kutas odbija, co to kurwa ma być!?) ale to jest spoko sport.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów