Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
BMW ustanowiło kilka dni temu nowy rekord Guinnessa w najdłuższym drifcie.

Musieli dotankowywać w trakcie driftowania 5 razy

W ciągu 8 godzin przejechali non-stop driftem ponad 374 kilometry.
Poprzedni rekord wynosił ponad 144 kilometry.

Szacun dla "cysterny" bo to wymagało w chuj umiejętności

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tarcer123 2018-01-14, 16:41 6
Niech sobie każdy jeździ czym tam chce. Co nie zmienia faktu że niemieckie marki aut wcale nie są takie superaśne jak wydaje się polskim Januszom.
Zgłoś
waloos 2018-01-14, 16:50 3
Zajebiście się czyta te przekomarzania ludzi która marka samochodów jest lepsza, mniej się psuje itp. W momencie gdy mamy globalizację tak mocno posuniętą, że wiekszość marek samochodowych swoje podzespoły zamawia u tych samych firm.

Wszędzie tnie się koszty tak samo, wszędzie produkuje się podobnie, jedyne różnice to te na poziomie projektowania, ale to też się coraz mocniej zaciera, bo narzędzia optymalizacyjne i w ogóle fizyka ta sama. Nie mówię już o przepływie informacji.

Tak dla waszej uwagi, Koreańczyki a dokladniej Hyundai podkupił głównego inżyniera z BMW odpowiedzialnego w tej marce za zawieszenie. Nie wiem czy on nawet nie był typowo w M-Sport, ale tu już łapy uciąć nie dam. Efekt jest taki, że np nowy i30 jest samochodem super się prowadzącym, łączy względny komfort ze stabilnością w zakrętach, czyli to z czego BMW słynęło.
Zgłoś
wzl_1946 2018-01-14, 17:08 5
Drift- zabawa dla idiotów.
Zgłoś
Hesbollah 2018-01-14, 17:22 1
Drift bez palenia gumy, hałasu i dymu - to mi się podoba!
Zgłoś
SirMajkel 2018-01-14, 17:23 4
przynajmniej nie kryją się kto przeważnie kupuje ich fury, mogli by jeszcze swoją linie dresów wypuścić.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-01-14, 17:24 3
Velture napisał/a:

Całe szczęście, że jeździsz tico

Ta ale ja jak zatankuję tico benzyną do pełna to potrajam wartość samochodu, spróbuj tak zrobić ze swoim.
Zgłoś
DarthMoon 2018-01-14, 17:40 4
1:59 nie driftuje.... kanciarze!!
Zgłoś
~Velture 2018-01-14, 17:46 4
wzl_1946 napisał/a:

Drift- zabawa dla idiotów.

Weź nie pierdol farmazonów.
Co roku w zimę sobie jeżdżę bokiem (tak, jestem pedałem bo oszczędzam opony i się bawię tylko w zimę).
Robię to na parkingu przy stacji benzynowej. Nie stwarzam zagrożenia dla nikogo i po prostu się bawię. Ot tak.

Za to potępiam robienie tego na ulicy albo innej publicznej drodze.
Zgłoś
wojtessky 2018-01-14, 19:20 1
przy nastepnym biciu rekordu będą jeszcze opony zmieniać
Zgłoś
Pawlogen 2018-01-14, 19:39 3
ja pierdole, emocje jak na grzybach

P.S.

Jeżdżę oplem który się psuje i jeżdżę kurwa audi który też się psuje, sąsiad ma citroena i nie jeździ i się nie psuje
Zgłoś
RAZAK 2018-01-14, 21:58 1
ale po chuj ?

poker better than life
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-01-14, 22:01 4
Uwielbiam takie Januszowanie:
-a po co to?
-bmw to szajs
-jeżdże citroenem i lepiej transportować fotele a nie driftować
-nuudy
-komu to potrzebne?
-mam opla
-zabawa dla idiotów

Typowy Janusz, siedzi cały dzień przed telewizorem i komputerem i narzeka na wszystko co się ciekawego dzieje u innych.

PS. Tak, jeżdżę BMW i tak, podobał mi się ten nudny filmik.
Zgłoś
lordindycznik 2018-01-14, 22:51
Ja się zastanawiam czy w momencie lekkiej kolizji nie było oszustwa gdyby nie było kolizji prawdopodobnie betka by się wyprostowała, nie wiem tak obstawiam.

Większe wrażenie zrobiło na mnie moment tankowania bo tu już wchodzi w grę jednak precyzja i co najważniejsze synchronizacja
Zgłoś
DużyKutas 2018-01-14, 23:05
IamSAVAGE napisał/a:

@up
Może i on jeździ tico, ale ma rację, niemieckie auta nie dorastają do pięt innym. no, są na równi z koreańczykami, ale skośnookie produkują tani szajs, niedługo zaczną to w lidlu sprzedawać za grosze.

Każdemu pasuje co innego, ja wolę jeździć minivanem marki Citroen, jak fotele w domu zostaną, to jakąś trumnę się przewiezie, bo takie pakowne to auto

Widzisz, jedni wolą pakowne auto a drudzy poziom luksusu. A prawda jest taka że Niemcy robią jedne z najlepszych samochodów. A żeby przewieźć trumnę to tego co stać na fajną brykę stać go również na wynajem jakiejś taniej cytryny z wypożyczalni na dwa tygodnie za 2000zł. Bo tak naprawdę to są to śmieszne pieniądze. nawet na nowoczesny telefon nie starczy.
Zgłoś
stary_piernik 2018-01-15, 6:15
ok, super... ale teraz zróbcie to jakimś elektrycznym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem