Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mnie bawia wlasnie takie klotnie, kto to jest lepszy a kto nie. Ten co zostal w kraju, czy ten co wyjechal.
Czy rzeczywiscie to jest wykladania tego kto jest lepszy,glupszy czy madrzejszy ?
Wiem , ze niektorzy powiedza ,zebym sobie ogladnal filmy naszych rodakow z zagranicy.Tylko jest jedno ale poniewaz normalni ludzie nie nakrecaja filmikow o ich nudnym zyciu. O tym jak chodza do pracy i wychowuja dzieci albo jak ida sie w weekend zabawic na miasto, bo nikogo takie filmy nie interesuja.
Polacy to dziwny narod, wystarczy mala roznica miedzy jednym a drugim, zeby go zwyzywac ....
Jakos inne nacje probuja sie trzymac razem i sobie nawzajem pomagac.
Jak mnie wkurwiają te filmiki kręcone "z pierwszej ręki". On do chuja nagrywa w końcu tą bogatą dzielnicy czy swój głupi ryj, który zasłania treść właściwą?
Vlogi przeważnie nagrywa się z pierwszej ręki, albo jakąkolwiek inną perspektywą z widokiem na autora / siebie. więc gdybyś słuchał uważnie albo przejrzał jego kanał to byś wiedział tłumnie. Tacy ludzie jak ty którzy muszą się przypierdolić do czegokolwiek co sprawi im ulgę właśnie tutaj na sadolu bo nie macie odwagi napisać tego typu komentarz na samym jego kanale frajerzy.
Filmik spoko, zajebiście pokazał gościu najbogatszą dzielnicę w Londynie, "Oazy spokoju" z pewnością nie jeden by pozazdrościł, niech pije browary i rozwija się dalej
PS: A tutaj idealny przykład polaczka cebulaczka. Nawet mając kilkaset milionów dolarów będzie dostrzegał tylko to że w kraju jest bieda i nie stać go na mieszkanie.
myślałem że jak się wygrywa taka loterię jak Euro Millions to stać Cię na dużo. A tu nawet nie stać Cię na mieszkanie ;D
Apartamentowiec za 140 baniaków funtów; serio kurwa?
W sekundzie kiedy to trafi na główną zobaczymy nagły napływ polskich emigrantów wyśmiewających się z polaków, wyzywających ich od polaczków cebulaczków itp. Z góry wam dziękuję ,że to zrobicie i napiszecie bo pocieszam się ,że nie zapierdalacie na tych zmywakach tam po 24h na dobę i macie czas przyjebać się do tych którzy nie są zjebami i zostali w polsce bo mogli normalną robotę w ojczyźnie mieć.
Wyemigrować każdy może, mieć mózg i być ogarniętym w Polsce nie każdy potrafi
W sekundzie kiedy to trafi na główną zobaczymy nagły napływ polskich emigrantów wyśmiewających się z polaków, wyzywających ich od polaczków cebulaczków itp. Z góry wam dziękuję ,że to zrobicie i napiszecie bo pocieszam się ,że nie zapierdalacie na tych zmywakach tam po 24h na dobę i macie czas przyjebać się do tych którzy nie są zjebami i zostali w polsce bo mogli normalną robotę w ojczyźnie mieć.
Zamknij się biedaku
poki co jedyny hejt robisz tu Ty
Znam pary dobrych informatykow pracujacych za granica. 3 z nich to prawdziwi pasjonaci , ktorzy mogli by programowac 24h.
Jeden powiedzial, ze to nawet nie chodzi o pieniadze, bo w prace w Polsce mowi, ze znalazl by od zaraz.
Tylko mowi, ze firmy w kraju dzialaja na przestazalych systemach, nie stosuja nowinek a on chce sie rozwijac a nie stac w miejscu.
Mowilem, ze nie chodzi o pieniadze ale w kraju rowniez nie zarobil by takich jak teraz zarabia.
Dostaje 80 tys euro ( plus bonusy ), wiec roznica w zarobkach tez jest.
I nie chodzi tutaj o to kto ile od razu by chcial zarabiac, bo imbecyli , ktorzy wyjada za granice i chwala sie ile to oni nie zarabiaja jest pelno.Chodzi raczej o przelicznik zarobki vs koszty zycia, gdzie korzystniej niestety wychodzi za granica.
Nie mowie, ze w Polsce jest zle. Bo jak jestes jakims dobrym specjalista i mas znajomosci to masz dobra robote.
A jak nie chcesz pracowac a chcesz miec pieniadze , to idziesz do rzadu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów