📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up a ja dziś jechałem za matizem. Nawet bym go wyprzedził, ale akurat skręcał.
*był jeszcze jakiś zjebany dziadek który zajechał mi drogę jak wyjeżdżał ze sklepu, pierdolony skurwysyn w suvie, najpierw wyjeżdża na środek drogi i stoi 2 minuty, a potem wlecze się środkiem drogi że nie można go wyprzedzić.
Ale jebłem zjebanego posta.
*był jeszcze jakiś zjebany dziadek który zajechał mi drogę jak wyjeżdżał ze sklepu, pierdolony skurwysyn w suvie, najpierw wyjeżdża na środek drogi i stoi 2 minuty, a potem wlecze się środkiem drogi że nie można go wyprzedzić.
Ale jebłem zjebanego posta.
A gdzie audi koliego?
ale to ferrari miało największą prędkość na końcu
BMW M1 z supersamochodami jak Ferrari czy Lexus LF-A? mogli tam favoritkę dojebać .
dlaczego tam nie ma Punta I?
no to porównali sobie .
równie do brze mogli porównać gówno do twarogu .
równie do brze mogli porównać gówno do twarogu .
@up Rozumiesz angielski choć trochę? Czy Chcesz być fajny jak Koli?
Powiedział przecież na końcu, że robią ten test... bo mogą. I tyle.
Powiedział przecież na końcu, że robią ten test... bo mogą. I tyle.
@Adivost0 jak już taki spec jesteś to pisz bucu poprawnie, tam jechało BMW 1 M, natomiast BMW M1 to zupełnie inny samochód sprzed 30 lat.
Wszystko fajnie pięknie, ale to wyścig 'który pierwszy osiągnie 300km/h... Nie ma rewelacji, gdyby się pościgali po górskich drogach to by było na co popatrzeć..
up@
racja, tym bardziej ze chyba pwszystkie maja kontrole trakcji, masz 500 koni ale nie masz nawet 5% frajdy z czystej mocy
racja, tym bardziej ze chyba pwszystkie maja kontrole trakcji, masz 500 koni ale nie masz nawet 5% frajdy z czystej mocy
Kadetem tera...a tak ogólnie to było wiadomo, że GTR lub Italia wygra, więc dupa tam taki wyścig dla mnie liczą się tylko wyniki z Nurburgring'u i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów