Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polski tytuł to "Przyjaźń na śmierć i życie", oryginalny "Deadly Friend".
Ogólnie film opowiada o młodym gościu co dopiero przybył do miasta i miał smykałkę do elektroniki. Chłopak ten zakochał się właśnie w tej blondynce, która pochodziła z patologicznej rodziny (ojciec lał ją jak najęty). Zbudował sam sobie robota, którego właśnie ta babcia rozstrzelała na kawałki. Zostały z niego tylko drobne części i główny procesor (pamięć robota).
Mniej więcej w tym samym czasie Ojciec tej blondyny tak niefortunnie ją uderzył, że spadając ze schodów uderzyła w coś skronią i zginęła na miejscu.
Chłopak chcąc ją ratować wszczepił jej procesor rozwalonego na kawałki robota. Dziewczyna ożywa (wiem mocno naciągane), ale postrzega świat jak robot i ma jego siłę, szybkość reakcji i zdolność obliczeniowe.
Reszta filmu to historia, ale polecam fanom starych horrorów.
Ten Horror to klasyk.
Co wy kurwa chcecie?, to dobry horrorek z lat mojego dzieciństwa z 1986 r.
Polski tytuł to "Przyjaźń na śmierć i życie", oryginalny "Deadly Friend".
Ogólnie film opowiada o młodym gościu co dopiero przybył do miasta i miał smykałkę do elektroniki. Chłopak ten zakochał się właśnie w tej blondynce, która pochodziła z patologicznej rodziny (ojciec lał ją jak najęty). Zbudował sam sobie robota, którego właśnie ta babcia rozstrzelała na kawałki. Zostały z niego tylko drobne części i główny procesor (pamięć robota).
Mniej więcej w tym samym czasie Ojciec tej blondyny tak niefortunnie ją uderzył, że spadając ze schodów uderzyła w coś skronią i zginęła na miejscu.
Chłopak chcąc ją ratować wszczepił jej procesor rozwalonego na kawałki robota. Dziewczyna ożywa (wiem mocno naciągane), ale postrzega świat jak robot i ma jego siłę, szybkość reakcji i zdolność obliczeniowe.
Reszta filmu to historia, ale polecam fanom starych horrorów.
Ten Horror to klasyk.
Teraz jak się już dowiedziałem, że robot był niezwykle silny to scena miażdżenia piłką głowy nabrała w końcu trochę sensu.
Nie żebym coś tego,ale jak kurze obetnie się głowe to też potem chodzi
Chetnie bym sprawdzil czy ty tez potrafisz biegac bez glowy.
Zapodaj linka. Jak to mówi pewien znany polski raper chciałbym "Check that hot shit!!!"To nic w porównaniu do pewnego hentaia gdzie główna bohaterka zabija wojowników zgniatając ich głowy w pochwie
To nic w porównaniu do pewnego hentaia gdzie główna bohaterka zabija wojowników zgniatając ich głowy w pochwie
dawaj tytuł i linka gdzie to zobaczę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów