📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko fajnie poza tym. że w 00:28 to jest owoc a nie zwierzę.
Kurde tyle fejków na raz już dawno nie widziałem
Nie nie wszystko jest fejkiem ale około 10-20%
Nie nie wszystko jest fejkiem ale około 10-20%
Co do autora to już wiedział, że to jest chujowe, ponieważ ten bardzo mały napis ledwo widoczny pod tematem to:
"VIDEO NIE JEST MOJE"
Poza tym to możesz to dać na harda.
"VIDEO NIE JEST MOJE"
Poza tym to możesz to dać na harda.
Ulvhedyn21 napisał/a:
Wszystko fajnie poza tym. że w 00:28 to jest owoc a nie zwierzę.
Hej koleś oddawaj piwo, bo się pomyliłem. Za szybko przeczytałem i zrozumiałem, że napisałeś:
Wszystko fajnie poza tym. że w 00:28 to jest owca a nie zwierzę.
To byłoby śmieszne...
Swoją drogą wzruszył mnie ten filmik. Ale jestem też rozczarowany. Myślałem, że znajdę w nim zdjęcie mojej sąsiadki. Amatorzy.
Dobrze, że człowieka nie omineli.
1;53 - czyżby jakiś pomiot Cthulhu?
pomyślcie sobie ile jeszcze jest nieodkrytych gatunków na tej planecie... natura zawsze zaskakiwała, zaskakuję i będzie zaskakiwać. Ale autor tegoż pokazu slajdów nie uwzględnił istot pokroju Diabeł z Jersey, Chupacabra, Potwór z Loch Ness itp. itd. - istot jedynych w swoim rodzaju
pomyślcie sobie ile jeszcze jest nieodkrytych gatunków na tej planecie... natura zawsze zaskakiwała, zaskakuję i będzie zaskakiwać. Ale autor tegoż pokazu slajdów nie uwzględnił istot pokroju Diabeł z Jersey, Chupacabra, Potwór z Loch Ness itp. itd. - istot jedynych w swoim rodzaju
Kurwa, jakie pokemony.
0:08 rybcia - cipcia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów