@nerd
pominę milczeniem wulgarny personalny atak na moją osobę, który na pierwszy rzut oka tworzy dysonans estetyczny z pseudointelektualnym bełkotem z dalszej części wypowiedzi.
Mam problem z tym, jak traktować Twoją wypowiedź. Nie wiem czy jesteś trollem. Nie widziałem Twojego drzewa genealogicznego i raczej nie znam żadnego z Twoich przodków. Po drugie jak zauważyłem lubisz słowo apriorycznie, które stawiam w jednym szeregu z "celebrytą" i "trendy". Niby wszyscy wiedzą co to znaczy, ale brzmi strasznie pretensjonalnie.
Rozumiem, że dla tak zero-jedynkowej osoby jak Ty, moja wypowiedź może wydawać się zbyt ogólnikowa i nieprecyzyjna. Z pewnością moim błędem było użycie zbyt dużej ilości skrótów myślowych. Na pewno nie powinienem był pisać o "wejściu ACTA", a raczej o "odwiedzinach przez organy ścigania w związku z naruszeniem praw autorskich w oparciu o umowę ACTA". Co do samego dokumentu to pewnie wiem o nim więcej niż Ty.
Co do znaczka to mam dla Ciebie trudne słowo za dużą ilość punktów w Scrabble: "skojarzenie".
Jak widzisz starałem się powstrzymać od osobistych wycieczek i docinków. Niech nauczką będzie dla mnie, by nie pisać już skrótowych postów w czasie przerwy w pracy, bo zawsze może trafić się na forum człowiek czepialski i bez wyobraźni.