📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I bardzo kurwa dobrze, powinien ich najebać ostro i wyrzucić z klatki jak to się nazywa teraz ? Pedałowce czy drilowce
Ta szmulka robi loda wszystkim trzema, żeby być w grupie.
Też mieszkałem w blokowisku, więc coś o tym wiem...
każdy ale to każdy sebix który sie w taki sposób zachowuje własnie tak kończy jak ktoś go skonfrontuje, to są najwieksze cipy, wykorzystują tylko to ze nikt ich nie konfrontuje bo są ( kozaczkami), ale jak przyjdize co do czego to są wiekszymi ciotami niz skejterki na deskorolkach, od nich tez by pewnie w pizdę dostali.
Nienaganna estetyka miejsca podpowiada mi, że to kraj wschodzącego ziemniaka.
Wyszlo jak w fimach hollywood...najpierw tylko widac zloczyncow padajacych jak muchy a potem jest wejscie bohatera w kadr...co prawda nie spodziewalem sie gucia z brzuszkiem, ale tez wiem ze ci czesto maja dobre pierdolniecie....takie sleepery knockoutowe...
smc napisał/a:
Ta kurwa drillowce.. w Londynie obskoczyli by wpierdol od pierwszego lepszego małpiego gangu i mieli by kurwa po drillilowane lepiej jak tutaj..
* miało być odpowiedzią do "maxkulczyk"
bo u nas na wsi takich skrzynek nie ma więc trzeba je zniszczyć
maxkulczyk napisał/a:
I bardzo kurwa dobrze, powinien ich najebać ostro i wyrzucić z klatki jak to się nazywa teraz ? Pedałowce czy drilowce
Banderowcy! Ukry niszczą skrzynki żeby Polacy nie mogli dostać pocztówek i listów od rodzin oraz bliskich. Przez to rozluźniają się kręgi rodzinne! Wojna socjalna.
Nikt nie zwrócił uwagi na to że dziewczyna też kopała....a lepy nie dostała......gdzie rownoupraw...... nieważne
smc napisał/a:
Usta cię nie bolą po tych przeżyciach?
baronturbina napisał/a:
Banderowcy! Ukry niszczą skrzynki żeby Polacy nie mogli dostać pocztówek i listów od rodzin oraz bliskich. Przez to rozluźniają się kręgi rodzinne! Wojna socjalna.
Taki odlot to ja lubię
Dla mnei to powinni ich odjebać po prostu. Każdy odpierdalał po pijaku, ale taki celowy wandalizm to kurwa ołów i chuj.
dziwne że nie wyjebal kazdemu po lisctwie i dziwce też inny to kazałby jej kleknąc i ssać huja po same gule
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów