Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jednak prawda, że człowiek pijany może nawet z 10 metrów spaść i nawet palca nie złamie... A człowiek trzeźwy leżał by już dawno w kostnicy lub na ostrym dyżurze
Byłeś kiedyś tak najebany że nie poczułeś bólu? 97 rocznik i wszystko wyjaśnia...
To jednak prawda, że człowiek pijany może nawet z 10 metrów spaść i nawet palca nie złamie... A człowiek trzeźwy leżał by już dawno w kostnicy lub na ostrym dyżurze
Rano wstanie to poczuje.
Byłeś kiedyś tak najebany że nie poczułeś bólu? 97 rocznik i wszystko wyjaśnia...
Tylko się człowiek następnego dnia zastanawiał nad tym co musiał odjebać ze tak ryj boli
Rozchodzi to
Pewnie, że rozchodzi, zwłaszcza, że zaczął "rozchadzać' niezwłocznie
Tylko się człowiek następnego dnia zastanawiał nad tym co musiał odjebać ze tak ryj boli
Kiedyś po melanżu w pubie budzę się w domu z lekko obolałym zawiasem żuchwy myślałem że źle spałem. Wieczorem znowu do tego pubu, usiadłem za barem, kupiłem piwo i gaworze do barmanki. Ta nic się nie odzywa tylko piwo nalała. Myślę gadka coś się nie klei, mówie jej że źle spałem i mnie zawias żuchwy czegoś boli. Ona wyjmuje z za baru rękę w gipsie i mówi "bo wczoraj ci przyjebałam w ryj bo mnie obraziłeś i połamałam rękę" ale miałem bekę.
Kiedyś po melanżu w pubie budzę się w domu z lekko obolałym zawiasem żuchwy myślałem że źle spałem. Wieczorem znowu do tego pubu, usiadłem za barem, kupiłem piwo i gaworze do barmanki. Ta nic się nie odzywa tylko piwo nalała. Myślę gadka coś się nie klei, mówie jej że źle spałem i mnie zawias żuchwy czegoś boli. Ona wyjmuje z za baru rękę w gipsie i mówi "bo wczoraj ci przyjebałam w ryj bo mnie obraziłeś i połamałam rękę" ale miałem bekę.
Za "melanż" i "bekę" już cię nie lubię gimbusiarzu.
Kiedyś po melanżu w pubie budzę się w domu z lekko obolałym zawiasem żuchwy myślałem że źle spałem. Wieczorem znowu do tego pubu, usiadłem za barem, kupiłem piwo i gaworze do barmanki. Ta nic się nie odzywa tylko piwo nalała. Myślę gadka coś się nie klei, mówie jej że źle spałem i mnie zawias żuchwy czegoś boli. Ona wyjmuje z za baru rękę w gipsie i mówi "bo wczoraj ci przyj***łam w ryj bo mnie obraziłeś i połamałam rękę" ale miałem bekę.
Tak tak złamała rękę na twoim ryju a na drugi dzień była w w pracy z gipsem. Jak bym nie był z polski to bym może uwierzył że nie poszła na miesiąc na l4. Nie pierdol pan panie brzechwa.
Człowieku dłoń złamałem po pijoku i nic nie poczułem.
Dla mnie to filmik roku. Obejrzałem chyba 100 razy i za każdym śmieje się tak samo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów