📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chyba normalne, że zdecydował się jechać skoro nie był w stanie iść. A tak na poważnie to trzeba być naprawdę pojebanym, żeby jeździć po spożyciu.
@rebeliant
Przepadek mienia niewiele wnosi, zalozmy ze kupie sobie nowe autko i zostawie seicento czy innego matiza. Jak bede mial podejrzenie ze cos nie teges, to przejade sie matizkiem. Pozatym przepadek mienia, tzn ze jak jade czyims autem to mi (sie znaczy temu komus) zabiora ? Pozatym do kogo trafia auta ? Do zlicytowania przez cwaniaczkow ? Czy urzad skarbowy da pod mlotek ? Za jazde na kacu przy rutynowej kontroli zabierac prawko na rok i wysoki mandat, za jazde po pijaku w taki sposob, ze policja interweniowala - dozywotnio i do pierdla. Niewazne, czy zygzakiem, czy odrapal znak, czy przykurwil w tira. Po prawku do konca zycia. Za jazde bez prawka ( bo odebrano je za ww. czyn), do pierdla na 10 lat. Bylby porzadek.
Przepadek mienia niewiele wnosi, zalozmy ze kupie sobie nowe autko i zostawie seicento czy innego matiza. Jak bede mial podejrzenie ze cos nie teges, to przejade sie matizkiem. Pozatym przepadek mienia, tzn ze jak jade czyims autem to mi (sie znaczy temu komus) zabiora ? Pozatym do kogo trafia auta ? Do zlicytowania przez cwaniaczkow ? Czy urzad skarbowy da pod mlotek ? Za jazde na kacu przy rutynowej kontroli zabierac prawko na rok i wysoki mandat, za jazde po pijaku w taki sposob, ze policja interweniowala - dozywotnio i do pierdla. Niewazne, czy zygzakiem, czy odrapal znak, czy przykurwil w tira. Po prawku do konca zycia. Za jazde bez prawka ( bo odebrano je za ww. czyn), do pierdla na 10 lat. Bylby porzadek.
kurwa ,zajechałby pewnie do chaty i nic by się nie stało
contowsky napisał/a:
@piotrekp25 po drodze przejeżdżając Ci matkę
Jak mógłby przejechać matkę jak matka z tyłu siedzi? ;P
p.s. Miś rządzi
Nie mogl chodzic i nie pozwolili mu jechac? Skandal! Powinni zabrac wozki inwalidzkie inwalida z tego samego powodu
A tak na powaznie to dobra robota.
jabłek się za dużo nażarł
Cytat:
Dobra robota???
Filmik jest pocięty a ci "policjanci" pierdolą się z nim pewnie z 10 minut jakby to był komendant główny policji.
Za szmaty go powinni wjebać do radiolki i szybciutko wywieść na komendę, tam go trochę oklepać po nerach, to jakby wytrzeźwiał to przynajmniej by go coś poza łbem napierdalało.
Jak widzę tą naszą policję to nie ma się co dziwić, że polowa społeczeństwa jest JP.
Obejrzyjcie sobie jeszcze raz ten filmik i zobaczcie jak postępuje policja z pijanymi kierowcami! Ludzie z ulicy muszą im kurwa drzwi od radiowozu otwierać bo we dwóch ledwo dają radę go targać.
Powinni siedzieć za próbę zabójstwa... Ewentualnie za próbę spowodowania katastrofy w ruchu lądowym
najebany to do domu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów