Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przyglądający się całemu zajściu tłum, wydaje niemy okrzyk sprzeciwu. Taka reakcja gapiów sprawia że główna broń policjanta twardnieje w kontakcie z karkiem poszkodowanego i już wbrew jego woli dłonie funkcjonariusza wędrują do ubranych w obcisłe niebieskie jeansy pośladków poszkodowanego.
Na powyższym filmiku widzimy jak policjant brutalnie powala nie stawiającego oporu nieświadomego człowieka w kałuże moczu. Kładąc kolano na jego karku zaczyna delektować się zapachem wzbijających się w powietrze oparów uryny. Pod wpływem wielkich emocji, policjant przenosi cały ciężar ciała na poszkodowanego sprawiając że jego twarz zapada się głęboko w miękki bawełniany dywan, a mocz znajdujący się w materiale zaczyna przedostawać się do ust, oczu oraz uszu poszkodowanego.
Przyglądający się całemu zajściu tłum, wydaje niemy okrzyk sprzeciwu. Taka reakcja gapiów sprawia że główna broń policjanta twardnieje w kontakcie z karkiem poszkodowanego i już wbrew jego woli dłonie funkcjonariusza wędrują do ubranych w obcisłe niebieskie jeansy pośladków poszkodowanego.
Nie pierdol głupot , gdzie poszkodowanemu mocz przedostaje się do ust, oczu oraz uszu ??? Jak jego głowa jest od kałuży jakieś 2m. Chyba zagalopowałeś się w swoich fantazjach erotycznych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów