Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A później głodny zjadł jeszcze pierogi ruskie z dżemem wiśniowym i ojebał jajecznice z makrelą.
Masz racje, lepiej najebanym nadupcyć żonie, dzieciakom, nasrać i najszczać w gacie i we wlasnych wymiotach czekać na kaca, którego zabije się klinem...
Wymówka każdej meliniarskiej alkoholowej prukwy. Idź przybij pione z marihuaneum dożylnie halmanem.
Ty, ale wiesz, że nie każdy kto lubi się czegoś napić to chlor i wali do odcięcia świadomości? Aaaaaaa no tak, u ciebie w domu tak było to znaczy, że wszędzie tak musi być.
Kto jest patusem ten zawsze nim będzie czy to najebany czy naćpany.
Ty, ale wiesz, że nie każdy kto lubi się czegoś napić to chlor i wali do odcięcia świadomości? Aaaaaaa no tak, u ciebie w domu tak było to znaczy, że wszędzie tak musi być.
No tak samo nie każdy, który pierdolnie sobie czasem lajna koksu to ćpun.
Wioskowe głupki boja się narkotyków przez wpływ filmów, które ich ciasne główki obejrzały.
A alko przecież nie jest takie złe, zresztą nawet w kościele przecież dobrodziej pije wino mszalne
Natomiast koks to narzędzie szatana i trzeba uciekać przed nim z krzykiem!
No tak samo nie każdy, który pierdolnie sobie czasem lajna koksu to ćpun.
Wioskowe głupki boja się narkotyków przez wpływ filmów, które ich ciasne główki obejrzały.
A alko przecież nie jest takie złe, zresztą nawet w kościele przecież dobrodziej pije wino mszalne
Natomiast koks to narzędzie szatana i trzeba uciekać przed nim z krzykiem!
próbowałem tą twoja maryske i powiem tak jak dla mnie lipa na spanie dobre
wóda tez nie lepsza tez tak samo działa na mnie
tak wiec jeden huj
Ja Ci kolego NIE będę jechał po rodzinie, bo taki ze mnie chuj, którym Ty nie potrafisz być. Nie u mnie w domu, a z najbliższej okolicy... Alkohol vs mach? Najprościej jak mogę... Agresja vs gastro.
wymówka każdego ćpuna
Nie no, lepiej napić się wódeczki i ponapierdalać żonę z dziećmi albo jebnąć kobietę z dzieckiem w wózku na pasach :DDD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów