18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kutasiarz 2020-12-29, 17:15 1
Ki chuj mu tam wystaje to ja nie wiem.
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2020-12-29, 17:21 2
KrystekKrystek napisał/a:

A później głodny zjadł jeszcze pierogi ruskie z dżemem wiśniowym i ojebał jajecznice z makrelą.
Masz racje, lepiej najebanym nadupcyć żonie, dzieciakom, nasrać i najszczać w gacie i we wlasnych wymiotach czekać na kaca, którego zabije się klinem...
Wymówka każdej meliniarskiej alkoholowej prukwy. Idź przybij pione z marihuaneum dożylnie halmanem.

Ty, ale wiesz, że nie każdy kto lubi się czegoś napić to chlor i wali do odcięcia świadomości? Aaaaaaa no tak, u ciebie w domu tak było to znaczy, że wszędzie tak musi być.
Kto jest patusem ten zawsze nim będzie czy to najebany czy naćpany.
Zgłoś
dancio1978 2020-12-29, 17:43 1
Picie wyszło mu bokiem....
Zgłoś
Nagar1 2020-12-29, 18:07
Toż to otruty Nawalny xD
Zgłoś
Rozjebie 2020-12-29, 18:18 1
NafazowanyKoleś napisał/a:

Ty, ale wiesz, że nie każdy kto lubi się czegoś napić to chlor i wali do odcięcia świadomości? Aaaaaaa no tak, u ciebie w domu tak było to znaczy, że wszędzie tak musi być.

No tak samo nie każdy, który pierdolnie sobie czasem lajna koksu to ćpun.
Wioskowe głupki boja się narkotyków przez wpływ filmów, które ich ciasne główki obejrzały.
A alko przecież nie jest takie złe, zresztą nawet w kościele przecież dobrodziej pije wino mszalne
Natomiast koks to narzędzie szatana i trzeba uciekać przed nim z krzykiem!
Zgłoś
ququa 2020-12-29, 18:43
Rozjebie napisał/a:

No tak samo nie każdy, który pierdolnie sobie czasem lajna koksu to ćpun.
Wioskowe głupki boja się narkotyków przez wpływ filmów, które ich ciasne główki obejrzały.
A alko przecież nie jest takie złe, zresztą nawet w kościele przecież dobrodziej pije wino mszalne
Natomiast koks to narzędzie szatana i trzeba uciekać przed nim z krzykiem!

próbowałem tą twoja maryske i powiem tak jak dla mnie lipa na spanie dobre
wóda tez nie lepsza tez tak samo działa na mnie

tak wiec jeden huj
Zgłoś
john426 2020-12-29, 20:25
Nadziany rusek
Zgłoś
Nattttsjel 2020-12-29, 21:08 1
Ej weźcie go do domu, ogrzejcie i nakarmcie... psa oczywiście, biedak na mrozie stoi
Zgłoś
Edek88ful 2020-12-29, 22:07
Wystarczyło napisać Rusek i na to samo by wyszło
Zgłoś
KrystekKrystek 2020-12-29, 22:47
NafazowanyKoleś napisał/a:

Ja Ci kolego NIE będę jechał po rodzinie, bo taki ze mnie chuj, którym Ty nie potrafisz być. Nie u mnie w domu, a z najbliższej okolicy... Alkohol vs mach? Najprościej jak mogę... Agresja vs gastro.
Zgłoś
Kaper0123 2020-12-30, 16:43
vifon125 napisał/a:

wymówka każdego ćpuna

Nie no, lepiej napić się wódeczki i ponapierdalać żonę z dziećmi albo jebnąć kobietę z dzieckiem w wózku na pasach :DDD
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-12-30, 23:17
Już mu siadła wątroba.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem