Pechowy rowerzysta.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Ostatnio jechałem autobusem z zajebistym kierowcą. Miałem zaszczyt podziwiać jego wyczyny z pierwszego rzędu Światło zielone a jakaś pizda przed nim zasnęła w samochodzie to ten jak zaczął wjeżdżać mu prawie w dupę i nakurwiać po klaksonie to myślałem że jakiegoś ataku dostał. Później jakieś trzy tępe dzidy przechodzą spacerkiem chociaż już czerwone mają to mało ich nie rozpierdolił w stylu Carmageddon No i ostatni właśnie taki kutas jak na gif'ie - przejażdżka rowerkiem tempem żółwia-kaleki. Bezczelnie jeszcze kutas zjeżdżał na zatokę przystanku to prawie skończyło się tak jak w temacie jak dla mnie - prawidłowo
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
1.Michal
Tak na marginesie, jakbym miał jeździć takim samochodem wolałbym ten rower.
Kurwa mać, muszę się wam wyżalić. Jak mnie wkurwiają ci pierdoleni kolarze to chuj. Kurwa, główna ulica w mieście, dwa pasy, dwie jezdnie. Po jednej stronie szeroki chodnik (spokojnie rower+ludzie) a po drugiej nawet wytyczona ścieżka. Nie no, wielcy naśladowcy jednojajowca Neila muszą nakurwiać prawym pasem, tak ażeby bus nie mógł przejechać. Jak już kierowcy uda się wyprzedzić (gabaryty autobusu czyli musi sie wpierdolić na lewy pas), to skurwiel znowu nadrabia na zatoczkach i znowu przed autobus. Ulice traktują jak swoją ale już żeby przestrzegać przepisów to ni chuja. Kiedy grzczenie autka stoją na czerwonym to taki kolarzyk sobie spokojnie rusza bo przecież on z rowerkiem szybko przeskoczy. Inna sprawa, ze pedały te u mnie w mieście robią jakieś chujowe parady, które jadą główną ulicą. Myślałem, ze pierdolnę- obstawa- dwie suki, dwa radiowozy i 2 motocykle a rowerzystów może z 20. W tym mały berbeć, który dodatkowo zwalniał kolumnę na malutkim rowerku. NO KURWA. Inna sprawa to protesty, że scieżek mało...No do kurwy nędzy... Żeby nie było- nie mam nic do samego sportu czy rowerzystów, ale nie toleruje żadnego przejawu buractwa w ruchu kołowym. Wklejcie mi też obrazek z maścią na ból dupy, dzięki.
Poczekamy do zimy1.Michal
Często rowerzyści narzekają na kierowców samochodów (sam jestem rowerzystą), ale trafiają się czasami takie kurwy na rowerach, że nic tylko wysiąść, obić mordę i wyjebać rower w krzaki, żeby nauczyć buraka kultury.
@Gszysztow jakbyś przynajmniej raz wżyciu jechał takim rowerem szosowym to byś nie pierdolił głupot. Przeważnie takie ścieżki rowerowe się nie nadają do jazdy takim rowerem, z prostej przyczyny: są nierówne w chuj. A do tego dochodzą krawężniki co 30m o wysokości 10cm. A co tam jak kurwa ktoś płaci podatki to może sobie nawet furmanką wjechać i chuj Ci do tego.
Rowerzysta jest takim samym czlonkiem ruchu jak i wy. Czesto w swoim miescie mam sytuacje ze nie da sie jechac przy samej krawedzi jezdni. Asfalt jest tam nie równy, najebane dziur, latwo o wypadek.
Pozatym wiem z autopsji ze jak jedziesz przy samej krawedzi to kurwy w puszkach beda Cie wyprzedzac na milimetry.
Czasem mam wrazenie ze nikt ich nie uczyl zachowania odleglosci przy wyprzedzaniu jednosladow
Rowniez jestem kierowca, rowerzysci czesto mnie wkurwiaja ale bez przesady..
Dodam jeszcze ze 3/4 kierowcow ni chuja nei zna przepisów, jedzie sobie peleton 10 kolarzy a ci idioci trąbią zeby im zjechali do krawedzi.. Mimo ze nowe przepisy zezwalaja 2 + rowerzystom zajac cala ulice
A moral jest taki, wyjdzcie z puszek, siadzcie na rower i przejedzcie jakas droga przy ktorej nie ma zadnej sciezki rowerowej a samochody jezdza 50+/h. Zesracie sie przy pierwszym wiesniaku ktory minie was na lusterka.
Dokladnie tak, pozatym nie bede sie wlokl po sciezce 10/godz jak zapierdalam ulica 35/h.
Jakbys nei wiedzial pacanie to zawsze trzeba zachowac tak duzy odstep, neiwazne czy wyprzedzasz statkiem kosmicznym czy swoim golfem 2
Pozatym wiem z autopsji ze jak jedziesz przy samej krawedzi to kurwy w puszkach beda Cie wyprzedzac na milimetry.
Czasem mam wrazenie ze nikt ich nie uczyl zachowania odleglosci przy wyprzedzaniu jednosladow
Rowniez jestem kierowca, rowerzysci czesto mnie wkurwiaja ale bez przesady..
Dodam jeszcze ze 3/4 kierowcow ni chuja nei zna przepisów, jedzie sobie peleton 10 kolarzy a ci idioci trąbią zeby im zjechali do krawedzi.. Mimo ze nowe przepisy zezwalaja 2 + rowerzystom zajac cala ulice
A moral jest taki, wyjdzcie z puszek, siadzcie na rower i przejedzcie jakas droga przy ktorej nie ma zadnej sciezki rowerowej a samochody jezdza 50+/h. Zesracie sie przy pierwszym wiesniaku ktory minie was na lusterka.
Cytat:
jakbyś przynajmniej raz wżyciu jechał takim rowerem szosowym to byś nie pierdolił głupot. Przeważnie takie ścieżki rowerowe się nie nadają do jazdy takim rowerem, z prostej przyczyny: są nierówne w chuj. A do tego dochodzą krawężniki co 30m o wysokości 10cm
Dokladnie tak, pozatym nie bede sie wlokl po sciezce 10/godz jak zapierdalam ulica 35/h.
Cytat:
ak już kierowcy uda się wyprzedzić (gabaryty autobusu czyli musi sie wpie**olić na lewy pas)
Jakbys nei wiedzial pacanie to zawsze trzeba zachowac tak duzy odstep, neiwazne czy wyprzedzasz statkiem kosmicznym czy swoim golfem 2
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów