📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Eh jak widzę takie materiały to cieszę się że rodzice zaszczepili we mnie potrzeba dbania o porządek. A od małego mnie to wkurwiało że muszę pokój sprzątać bo z natury jestem bałaganiarzem i roztrzepańcem życiowym więc lubię gromadzić potrzebne rzeczy by mieć je pod ręką.
Jak wprowadziła się do mnie moja była okazało się że jest moim kompletnym przeciwieństwem i zaczęła robić mi bałagan w moim 35m2 królestwie co mnie strasznie wkuriwało. Na szczęście często miała parcie na ruchanie i jakoś udawało mi się ignorować pewne zachowania.
Teraz mam opcję by wyprowadzić się z miasta i wynająć moje wychuchane mieszkanko jakimś obcym ludziom i boję się właśnie zastać kiedyś taki widok.
Jak wprowadziła się do mnie moja była okazało się że jest moim kompletnym przeciwieństwem i zaczęła robić mi bałagan w moim 35m2 królestwie co mnie strasznie wkuriwało. Na szczęście często miała parcie na ruchanie i jakoś udawało mi się ignorować pewne zachowania.
Teraz mam opcję by wyprowadzić się z miasta i wynająć moje wychuchane mieszkanko jakimś obcym ludziom i boję się właśnie zastać kiedyś taki widok.
Tylko Carmen szkoda...
A oto pokój mojego współlokatora brudasa. Gość jest tak jębnięty że nawet teraz przy prawie 30 stopniowych upałach nie otwiera okna. Właściciel mieszkania ma oczywiście na to wyjebane bo dopóki hajs jest terminowo wpłacany przez rodziców brudasa to wszystko jest ok. Na koniec czasu trwania umowy nie zwróci brudasowi kaucji ze względu na potrzebę wyczyszczenia pokoju z syfu i wyjdzie na tym jeszcze kilka stówek do przodu.
Zaległy czynsz zostawił.
ogólnie to jak można tak się zapuścić? jak kurwa?!
Musieli się wyprowadzić, to oczywiste: kończyło się miejsce na składowanie pustych opakowań.
Jak byłem kawalerem na studiach to tyle puszek miałem pod łóżkiem:D
Dziadek sprzeda puszki w skupie i kupi sobie nowe Porsche.
-Ernest Hemingway
Dziadek sprzeda puszki w skupie i kupi sobie nowe Porsche.
Jeszcze na puszkach zarobią, nie tacy źli ci najmujący
-_BrD_- napisał/a:
@jbone Nie rozumiem takich amatorów jak ty. System jest mega prosty: bierzesz spore pudło, kupujesz worki 160-litrowe, wrzucasz zgniatane nogą puszki przez parę tygodni, a potem wór na plecy i do śmietnika, a jak masz blisko skup, to da się nawet uzbierać na jeden wieczór za spełnienie obowiązku recyklingowego...
amatorze-czytaj ze zrozumieniem.mówiłem o butelkach nie o puszkach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów