📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
czekałem że na końcu byk go przebije rogiem a tu chuj ... pospieszyłem się z piwem ...
E tam, dla rozweselenia białego widza takie 18 sekund utrzymania się bez upadku to dłużej niż czasem na rodeo. Fakt, że róg tego czegoś z 4 nogami w dupie tego czegoś na górze byłby atrakcją większą, ale nie wymagajmy za dużo.
Będąc w wojsku,przywiązali mnie do takiego chujostwa.
Powiem tylko że kosmonauta ze mnie marny.
zwierzak30 napisał/a:
Tutaj wersja ucywilizowana.
Dużo sprzątania było?
zwierzak30 napisał/a:
Tutaj wersja ucywilizowana.
Chyba w WOCIE albo liceum profilowanym w podlaskim nie kombinuj zwierzak. Skoro w 2008 znieśli zasadnicza służbę a ty zapewne masz 30lat bo taką masz liczbę w nicku (zbyt wiele nie wymagam od ciebie nie?) to widziałeś wojsko jak świnia niebo mając 18lat w 2009.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów