Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oczywiście że policja bedzie swiadomowie ich bronić. Tylko wytłumacz mi jedno. Ja jako Facet wychowany w centrum Łodzi zrobiłem wiele głupot za które nie odpowiedziałem. I nie mówię tutaj o kradzieży jabłka ani wyjebaniu liścia jakiemuś lamusowi. Jeżeli obawiasz się ich i więzienia to przestań to oglądać i wyłącz ta stronę wez wlacz dokument w tv o zwierzętach i przestań się tym ekscytować ponieważ i tak nie zrobisz w tym kierunku nawet jak będziesz przyparty do muru. Pozdrawiam bez spinki wariacie
Bardziej chodzi o to, że myślę o konsekwencjach zwłaszcza patrząc jak zgniły zachód zalewa nas poprawnością polityczną. Za zdziesionowanie rudego lamusa czeka mniejszy wyrok niż za gonga czarnuchowi. pzdr
[ Dodano 2024-06-28, 07:40 ]
Z filmu można wywnioskować, że to nie są nielegale..... Tylko ci sprowadzani na potęgę w ostatnich latach... W najmniejszych dziurach od kilku lat ciapaki się kręcą.... Ale "wina Tuska"....
No właśnie gdzieś czytałem że jakaś babka "wolontariuszka grupy granica" przyjęła na chatę robactwo i jej chatę wynieśli. Dlatego się zastanawiam czy to nie to tyle że tamto czytałem jeszcze gdzieś w marcu 😂
No właśnie gdzieś czytałem że jakaś babka "wolontariuszka grupy granica" przyjęła na chatę robactwo i jej chatę wynieśli. Dlatego się zastanawiam czy to nie to tyle że tamto czytałem jeszcze gdzieś w marcu 😂
Jak kurwie chatę wynieśli to dobrze, może coś do łba jej wejdzie. A może nie...
Ale równie dobrze wynajęła pracownikom jakiejś firmy, bo "dobry hajs"... Ciapatych to ja nawet jadąc przez okoliczne wsie widuję od kilku lat... A w sklepie ciężko nie spotkać kolorowego lub ukra... Kiedyś zjebałem jednego koziołka, bo te muslimskie pieśni na głos puszczał w sklepie....
607 wiz w tej pseudo aferze było
co ty pierdolisz, weź doczytaj i nie sraj kłamstw
Poczytaj sobie ile osób z afryki i azji dostało pozwolenie na pracę Polsce a potem się odzywaj
Poczytaj sobie ile osób z afryki i azji dostało pozwolenie na pracę Polsce a potem się odzywaj
znam statystyki i nijak się to ma do manipulacji o setkach tysięcy sprzedanych wiz w aferze Wawrzyka...
poczytaj o tym czym jest pozwolenie na pracę dla cudzoziemców, jak jest wydawane i sprawdzane a potem się odzywaj
znam statystyki i nijak się to ma do manipulacji o setkach tysięcy sprzedanych wiz w aferze Wawrzyka...
poczytaj o tym czym jest pozwolenie na pracę dla cudzoziemców, jak jest wydawane i sprawdzane a potem się odzywaj
Tak samo sprawdzane jak firma która "sprzedała" ropę orlenowi za czasów obajtka albo respiratory od handlarza bronią? Taaa już widzę jak oni ich tam sprawdzają te niedojdy z pisu których tak bronisz buahahaha
Tak samo sprawdzane jak firma która "sprzedała" ropę orlenowi za czasów obajtka albo respiratory od handlarza bronią? Taaa już widzę jak oni ich tam sprawdzają te niedojdy z pisu których tak bronisz buahahaha
hahaha
na brak merytorycznych argumentów w konkretnym temacie, zawsze można coś walnąć bez sensu
paplanie o setkach tysiecy sprzedanych wiz to tylko niedojda bez wiedzy może powtarzać, jeszcze zmanipulowana niedojda, bo przewodniczący komisji w tej sprawie sam podał liczbę
czy szanowny zjeb mógł by mi pokazać gdzie się poprzednia zjebana partia zgodziła na wjazd tych pedofili???? Bo jakoś sobie kurwa nie przypominam!!!
Jesteś analfabetą czy po prostu z PiSu? Na tą chwilę mamy zjazd kilku milionów banderowców, czarnuchów, arabów i hindusów. Kto ich tu, kurwa jego mać, zaprosił?
czy szanowny zjeb mógł by mi pokazać gdzie się poprzednia zjebana partia zgodziła na wjazd tych pedofili???? Bo jakoś sobie kurwa nie przypominam!!!
Szanowny zjebie nr. 2, nie możesz sobie przypomnieć, ponieważ bardzo długo nie miał pojęcia jak to "niezgadzanie się" na migrantów w praktyce wyglądało.
Oto właśnie chodziło, abyś ty, oraz cała reszta łącznie ze mną nie miała o tym pojęcia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów