📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa a ja cale zycie otwieram lodowke tylko po to zeby zobaczyc co jest w srodku i pomyslec.
tyle razy oszukiwalem kurwa smierc...
tyle razy oszukiwalem kurwa smierc...
to ty chyba mało grasz...
ten drugi filmik strasznie chujowo wygląda bez muzyczki z Drużyny A
drugi filmik:
Coraz większy realizm współczesnych gier doprawdy przyprawia o zacny zawrót głowy. Szok. Czułem się zupełnie jakbym to ja wyskoczył z odrzutowca, pociągnął siedzący mi na ogonie myśliwiec z bazooki i wpadł z powrotem do swojej maszyny.
Coraz większy realizm współczesnych gier doprawdy przyprawia o zacny zawrót głowy. Szok. Czułem się zupełnie jakbym to ja wyskoczył z odrzutowca, pociągnął siedzący mi na ogonie myśliwiec z bazooki i wpadł z powrotem do swojej maszyny.
Za BF'a browara nie dam.
Takie to realistyczne... Walenie sie budynkow, postrzaly w kolana, ale wciaz wyskoczysz z mysliwca, zmienisz na 'wyrzutnia rakiet', jebniesz, wskoczysz do mysliwca. Fuck logic.
już wam sie rzeczywistość z realizmem zlała? co to ma być i co tu robi? wyjdz no lepiej na dwór w piłke pograć może kostke skręcisz albo coś.....niedługo na hardzie bedą zdjęcia odcisków na palcach od tych waszych dżojstyków...
Ja piwko dam i mam was w dupie dzieciaczki I WYPAD grać w simsy ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów