📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
on wie że jakby pojechał poboczem to ktoś by mu otworzył "przez przypadek" prawe drzwi jak to w Rosji
Na chuj ma się śpieszyć. może jedzie do pracy?
Albo akurat wraca z pracy do żony, dzieci i teściów w jednym mieszkanku?
Albo akurat wraca z pracy do żony, dzieci i teściów w jednym mieszkanku?
Kultura jazdy. Może kiedyś w polsce przestaniemy się z tego śmiać...
Przypomina mi się film "Idiokracja" gdzie gościa nazwano pedałem, bo potrafił się wysławiać...
Przypomina mi się film "Idiokracja" gdzie gościa nazwano pedałem, bo potrafił się wysławiać...
Cytat:
Mnie najbardziej wkurwiają pacany na kosiarkach, którzy jadą środkiem pasa... aż się chce takiego debila potrącić
Otóż zawszę tak jeżdżę: mam motocykl i zwykły skuter.
Bez różnicy czy jadę na sedesie czy motocyklem - jadę środkiem. Dlaczego? Bo jak się jedzie przy krawężniku debile w puszkach muszą się wpierdolić obok ciebie albo wyprzedzać nie zjeżdżając na lewy pas. Nie ma to jak być zepchniętym na krawężnik. A tamten na skuterze - zwyczajny pajac lub nowy użytkownik jednośladu. Tyle w temacie.
Zapominajcie że to rosja. Jakby ich wyprzedził to zaraz by mu ktoś bejsbolem wpieprzył albo zepchnął na pobocze.
Surkan napisał/a:
koleś przestrzega przepisów i zostaje nazwany najgłupszy..... Ten Świat schodzi na psy.....
To podobnie jak dobry człowiek zostaje nazwany naiwnym głupcem, ewentualnie frajerem.
Najgorsze na drogach są tzw. zombie. I możecie mówić o wyprzedzaniu prawą stroną, niesfornych rowerzystach, ale to właśnie nieoznakowany użytkownik drogi to najgorsza rzecz na świecie. Jedziesz w trasie, widzisz gdzieś z daleka kogoś z naprzeciwka, więc wyłączasz światła, a tu nagle znikąd, kurwa, wyłazi zombiak. A przecież wystarczy odblaskowa bransoletka z BP, która kosztuje AŻ 15 zł...
Komu się to podoba?to takie chujowe ze szkoda oglądać.
Surkan napisał/a:
koleś przestrzega przepisów i zostaje nazwany najgłupszy..... Ten Świat schodzi na psy.....
Wymijając stojące samochody z lewej strony również przestrzegałby przepisów (a raczej ich nie łamał) a nie stałby w korku zajmując miejsce dla kolejnego samochodu, który musi czekać o tą odległość chwile dłużej. Pozdro
Nie, stanowcze nie.
Nie zgadzam się z tytułem. Wszyscy skurzerzyści to tacy sami debile i idioci, więc nie można wyróżniać któregokolwiek z nich.
Nie zgadzam się z tytułem. Wszyscy skurzerzyści to tacy sami debile i idioci, więc nie można wyróżniać któregokolwiek z nich.
Może po prostu za kimś jechał albo pokazywał komuś drogę...
koles na skuterze jest teraz bardziej sławny niż nie jeden admin na tej stronce hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów