📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
koleś przestrzega przepisów i zostaje nazwany najgłupszy..... Ten Świat schodzi na psy.....
Mnie najbardziej wkurwiają pacany na kosiarkach, którzy jadą środkiem pasa... aż się chce takiego debila potrącić
przynajmniej nie włazi między koła jak większość Gimbazy na swoich piździkach.
kerim85 napisał/a:
Mnie najbardziej wkurwiają pacany na kosiarkach, którzy jadą środkiem pasa... aż się chce takiego debila potrącić
Albo rowerzyści, którzy jadą obok siebie zamiast gęsiego i blokują chuje cały pas.
Nie robi to co duże grono debili na dwóch kółkach - przeciskanie między autami. Ten grzecznie stoi w kolejce i najważniejsze trzyma się prawej krawędzi jak przepisy nakazują.
BongMan napisał/a:
Albo rowerzyści, którzy jadą obok siebie zamiast gęsiego i blokują chuje cały pas.
Otóż mają do tego prawo, sam jeżdżąc uważam, że lepiej jest wyprzedzić dwoje rowerzystów kiedy jest do tego okazja niż w sytuacji gdy jedzie jeden rowerzysta przy krawędzi drogi i wyprzedza go ktoś wciskając się i niemal spychając z drogi.
Gościu na wiertarce wie, że nie wyprzedza się prawą stroną jezdni zwłaszcza w rosji, tam to grozi potrąceniem, a w skrajnych przypadkach postrzeleniem.
najgłupszy bo jedzie przepisowo <facepalm> czyli rozumiem ze jeśli ktoś jedzie nie przepisowo jest mądry nie patrząc na to iż może narazić życie innych ?!?!
Autor widocznie jeździ nie przepisowo, więc mam nadzieję iż powodując wypadek zabije siebie a nie np czyjąś córkę.
Autor widocznie jeździ nie przepisowo, więc mam nadzieję iż powodując wypadek zabije siebie a nie np czyjąś córkę.
A widzieliscie kiedys madrego skuterzyste?
w ramach uznania można dać piwo, ok. A jesli ktos pierdoli takie głupoty, jak autor tematu co co można mu dać? Moze moderatorstwo jako przeciwieństwo piwa wprowadzi np. słoik w dupę? I za pisanie takich głupot autor postu otrzyma owy słoik w dupsko.
Gość jedzie przepisowo, bo olej ma nie tylko w silniku, ale też w głowie. Nie mam nic przeciwko motocyklistom, nawet jak stoję w korku na dwupasmówce i widzę, że się taki przeciska, to zwykle trochę odbijam albo zamykam lusterko, żeby mu było łatwiej - problem ze "skuterzystami" leży jednak w tym, że durne przepisy pozwalają prowadzić mechaniczne jednoślady po drogach publicznych tylko i wyłącznie na dowód osobisty - żadnego wymagania znajomości przepisów. To jest chore, dlatego szacunek dla faceta na filmiku
Astarot napisał/a:
Otóż mają do tego prawo, sam jeżdżąc uważam, że lepiej jest wyprzedzić dwoje rowerzystów kiedy jest do tego okazja niż w sytuacji gdy jedzie jeden rowerzysta przy krawędzi drogi i wyprzedza go ktoś wciskając się i niemal spychając z drogi.
Ale jazda jednośladami OBOK siebie jest zabroniona.
Poza tym w Rosji, to mógł ktoś przez złośliwość nawet drzwi otworzyć żeby mu przeszkodzić. Nie raz już były na sadolu filmy, jak kierowcy samochodów zatruwają życie kierowcom jednośladów i to przez zwykłą złośliwość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów