📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wystartował jak żyt po bułki
Kurwa, aż cały worek wpierdolu. Ciekawe po ile chodzi na czarnym rynku...
Czemu ten okradany nic nie zrobił w momencie jak małpiatka schowała gnata i w rękach trzymała fanty?
Gość 2x większy od tego wychudzonego bambusa więc spokojnie mógłby go samą masą powalić bo wątpię aby ta pierdolona złodziejska małpa cokolwiek potrafiła poza użyciem broni, której już nie miała w łapie.
Gość 2x większy od tego wychudzonego bambusa więc spokojnie mógłby go samą masą powalić bo wątpię aby ta pierdolona złodziejska małpa cokolwiek potrafiła poza użyciem broni, której już nie miała w łapie.
Erutlev napisał/a:
Czemu ten okradany nic nie zrobił w momencie jak małpiatka schowała gnata i w rękach trzymała fanty?
Jak ja miałbym się tłuc a wiedział że będzie wpierdol od kolegów to darował bym sobie takie wyskoki.
Grubasek w 2.12 odebral małpiatce broń i chyba na sam koniec odjebał ścierwo...
Jedyne słuszne rozwiązanie to skopać i zatłuc na śmierć. Niestety takie niecywilizowane metody to jedyna droga na "resocjalizację" złodziei albo ucinać dłonie. Zostawiać tylko jeden kciuk i mały palec żeby mógł sobie podłubać nim w nosie i nie stękać że nie ma rąk do pracy.
Erutlev napisał/a:
Dwa tematy wcześniej pisałeś że jak można dać się dźgać za taksiarską dniówke a teraz się zastanawiasz czemu nie zareagował.
Serio?
Miałem Cie za bardziej ogarniętego ale widać Twoje poglądy ewoulują tak szybko że nie da się nadążyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów