📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Też bym się wkurwił jakby mi porsche rozbili. Może nie tak jak ten pierdolnięty babsztyl, ale jednak
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Jak by jej jebnął to mógłby powiedzieć że była w szoku i chciał jej pomóc
zero człowieczeństwa . przecież w zdrowym odruchu powinien ją dobić., aby się nie męczyła..
Im głośniej krzyczy tym większa wina ... : )
U nas jest coś takiego jak ubezpieczenie. Nie wiem czy w tym kraju trzeciego świata jakim są stany poszkodowany musi pokrywać sam koszty remontu po stłuczce.
kup sobie takie porshe, to zobaczysz że to jedna z gorszych rzeczy jak ci jakiś cwel to rozpierdoli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów