18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
KaprysLosu 2020-12-16, 17:07 10
już nawet filmy o tym nagrywali...

Zgłoś
Suq-Madiq 2020-12-16, 18:08 12
Też bym się wkurwił jakby mi porsche rozbili. Może nie tak jak ten pierdolnięty babsztyl, ale jednak

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
McQurwa 2020-12-16, 19:00
Wymienię Porsche na gorsze

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Pralpunkt 2020-12-16, 19:44
Jak by jej jebnął to mógłby powiedzieć że była w szoku i chciał jej pomóc
Zgłoś
ZgRyZ 2020-12-16, 20:22 9
zero człowieczeństwa . przecież w zdrowym odruchu powinien ją dobić., aby się nie męczyła..
Zgłoś
Slawek.153 2020-12-16, 20:37 1
Im głośniej krzyczy tym większa wina ... : )

kllknjnkj
Zgłoś
Jestem_na_nie 2020-12-16, 22:11 6
Suq-Madiq napisał/a:

Też bym się wkurwił jakby mi porsche rozbili. Może nie tak jak ten pierdolnięty babsztyl, ale jednak

U nas jest coś takiego jak ubezpieczenie. Nie wiem czy w tym kraju trzeciego świata jakim są stany poszkodowany musi pokrywać sam koszty remontu po stłuczce.
Zgłoś
n3grom 2020-12-17, 1:30
Tak sie dra ci ktorzy auto maja w kredycie i nie stac ich na AC
Zgłoś
A................r 2020-12-17, 11:42 2
kup sobie takie porshe, to zobaczysz że to jedna z gorszych rzeczy jak ci jakiś cwel to rozpierdoli
Zgłoś
spoon17 2020-12-17, 18:00
bez kitu
Zgłoś
KaiKenzo 2020-12-19, 17:47
teraz wiem jak wygląda u nich orgazm...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów