Chciałbym takiego synka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miejsce 8 - udusił na śmierć, litości.... a da się kogoś udusić nie na śmierć? no ku*wa pytam się?! przydusić do utraty przytomności da się ale.... na pewno nie da się udusić nie na śmierć
znowu ten zjeb, którego rodzice nie zabrali do logopedy.
ale mnie wkurwia ten glos
Słaby materiał - suche fakty, mógł chociaż dorzucić foty tych psycholi, jakieś artykuły z gazet, krótkie filmiki, cokolwiek
No to prawda w sumie większość jego filmików nie jest potwierdzone niczym, równie dobrze samemu można nagrać coś takiego i gadać " 12 latek zamordował 50 talibów dostał dożywocie ! " no i w sumie kto udowodni, że nie pierdole głupot ? Jeszcze te przeciąganie czy seplenienie omg...
@up dzisiaj przeczytałem, że skierowali ich na obserwację psychiatryczną... a nie trafili do tematu, bo są już Dorośli, mają po całe 18 lat
Matush5 napisał/a:
No to prawda w sumie większość jego filmików nie jest potwierdzone niczym, równie dobrze samemu można nagrać coś takiego i gadać " 12 latek zamordował 50 talibów dostał dożywocie ! " no i w sumie kto udowodni, że nie pierdole głupot ? Jeszcze te przeciąganie czy seplenienie omg...
Spokojnie wszystko na faktach masz tu ich buźki i trochę dokładniejsze opisy wydarzeń a jak dłużej poszukasz to w necie są nawet fragmenty z rozpraw sądowych
w pierwszej minucie padają słowa: "udusił na śmierć"
no ja pierdole ... serio ?
no ja pierdole ... serio ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów